Tee tulosta digikanavissa

Kuvituskuva

Tee tulosta digikanavissa -koulutus tarjoaa yrityksille käytännönläheistä osaamista omien digikanavien tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Digikanaviin liittyvä strateginen tavoitteiden asettelu, suunnittelu ja toimenpiteiden toteutus eivät yleensä ole yrityksen ydinosaamista. Uusien asiakasryhmien tavoittaminen ja sitouttaminen verkossa vaatii kuitenkin laaja-alaista digitaalisen ympäristön ymmärrystä.  

Haaga-Helian tarjoama verkkokoulutus parantaa osallistujien osaamista tämän päivän digitaalisesta toimintaympäristöstä sekä lisää ymmärrystä yrityksen omien digikanavien roolista osana tuloksellista liiketoimintaa ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Koulutuksessa on ennakkotehtävä, jolla kartoitetaan yrityksen digikanavien ja digiosaamisen nykytilaa. Varsinainen koulutus toteutetaan Zoom-verkkoalustalla kahdella käytännönläheisellä workshopilla, joissa pureudutaan yrityksen omien digikanavien tulokselliseen kehittämiseen. Workshopien välissä tehdään toiseen koulutuspäivään valmisteleva etätehtävä. 

Koulutuksen sisältö

  • Digitaalinen toimintaympäristö 
  • Inbound-markkinointi 
  • Markkinoinnin automaatio
  • Verkkosivusto ja laskeutumissivut 
  • Hakukoneoptimointi 
  • Sosiaalinen media

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen, MA Digital Media, Johanna Mäkeläinen.  Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Johannalla on hyvää kokemusta ja osaamista myös etäkoulutuksista.
 

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyvä, kattava paketti aiheesta. Osaava kouluttaja.

Kiva, keskusteleva ilmapiiri. Käytännön juttuja ja esimerkkejä.

Ajankohtaiset tilastot ja data. Hyvin rytmitetty päivä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien ja markkinoinnin tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Aika ja paikka

Koulutus toteutetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

 

Ota yhteyttä
Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi