Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja

Kuvituskuva

Tervetuloa päivittämään digityökalupakkisi ajan tasalla. Käytännönläheinen valmennus soveltuu erinomaisesti yrittäjille tai pienyrityksille, jotka ylläpitävät itse omia digitaalisia kanaviaan ja työkalujaan. Valmennuksen aikana päivität oman digiosaamisesi ja työkalupakkisi sekä tehostat työtapojasi.

Valmennus tutustuttaa sinut Googlen, Facebookin ja muiden digimaailman kärkiyritysten työkaluihin. Jokaista aihetta käsitellään kolmen tunnin webinaarissa, jonka aikana muodostat itsellesi hyvän perusosaamisen aihealueesta ja työkaluista sekä saat vinkkejä omien työprosessiesi tehostamiseen. Valmennusta syventävät käytännön tehtävät sekä pienryhmäkeskustelut.

Halutessasi voit osallistua vain yhteen Zoomissa toteutettavaan verkkovalmennukseen. Parhaan kokonaiskuvan digimarkkinoinnista ja -työkaluista saat kuitenkin osallistumalla kaikkiin viiteen. Jokaisesta valmennuksista saa mukaansa muhkean tietopaketin aiheesta sekä tallenteen.

Koulutus soveltuu erinomaisesti myös räätälöitäväksi tietylle toimialalle, jolloin kaikki käytännön esimerkit, toimintamallit sekä kilpailija-analyysit käsittelevät omaa toimialaasi.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien ja markkinoinnin tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen, MA Digital Media, Johanna Mäkeläinen.  Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä ja osallistuu TKI-projekteihin. Johannalla on hyvää kokemusta ja osaamista myös etäkoulutuksista.

Ota yhteyttä

Katso tästä Johanna Mäkeläisen esittelyvideo!

Video

Lisätietoa koulutuksesta

Hinta: 80 eur / hlö + alv 24% = 99,20 eur / hlö / per webinaari

Aiheet, ajankohdat ja ilmoittautumislinkit:

5.10.22 Optimoi verkkopalveluasi hakukoneille (SEO) Ilmoittaudu tästä

19.10.22Tuo yrityksesi Googlen kärkipaikoille (SEM) Ilmoittaudu tästä

2.11.22  Löydä Display-verkoston mahdollisuudet  Ilmoittaudu tästä

16.11.22  Tehosta myyntiä markkinoinnin automaatiolla Ilmoittaudu tästä

30.11.22  Markkinoi yritystäsi ja luo yhteisöjä somessa  Ilmoittaudu tästä

Aika: Klo 13-16, Zoom-linkki ilmoitetaan osallistujille