Olet täällä

World Intellectual Property Day

21.10.2020 - 09:15 to 15:15
World Intellectual Property Day

Tervetuloa juhlimaan aineettomia oikeuksia ja vuosittaista Maailman henkisen omaisuuden päivää! Perinteisesti juhlaa on vietetty huhtikuun 26. päivä, mutta tänä vuonna tapahtuman pääjuhla siirtyi poikkeusolojen vuoksi keskiviikolle 21. lokakuuta. Tilaisuus järjestetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksen auditoriossa sekä aulan upeissa puitteissa. Tarjolla on ajankohtaista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mahdollisuus oppia lisää aineettomien oikeuksien maailmasta. Ohjelma on osittain suomeksi ja osittain englanniksi, myös työpajoista kaksi on kokonaan englanniksi. Tapahtumaan on mahdollista osallistua työpajoja lukuunottamatta myös striimin välityksellä.

Tilaisuus järjestetään turvavälejä ja hygieniaa sekä hallituksen COVID-19 ohjeita tarkasti noudattaen. Poikkeusolojen vaatiessa, tilaisuus toteutetaan vain verkon välityksellä. Tilaisuuteen voidaan ottaa vain rajallinen määrä osallistujia, joten oma paikka kannattaa varata pian!

OHJELMA

Tilaisuuden juontajana toimii lakimies Saila Löfström.

9.00         Rekisteröityminen ja aamukahvi

9.30         Tervetuloa juhlistamaan maailman henkisen omaisuuden päivää 2020!
Teemu Kokko, rehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Antti Riivari, pääjohtaja, Patentti- ja rekisterihallitus

10.00       Key Note 1: Solutions for the Green Future
Rosa Ballardini, 
Associate Professor, University of Lapland

10.40       Yrityscase – startupit
Petri Alava, 
CEO and Founder, Infinited Fiber Company
David P. Brown, CEO, Board member and Co-Founder, BroadBit Batteries Oy

11.30       Lounas

12.15       Key Note 2 : Act Responsibly
Yves Dolais
, Professor of Chinese Law, Head of Master of Chinese Tourism, University of Angers

13.00      Työpajat: Esittely ja toimeksiannot

13.30       Workshops/Työpajat (osallistuminen vain paikan päällä)

  1. Tekijänoikeudet luovilla aloilla ja liiketoiminnassa (vetäjinä Petteri Huvio, asiantuntija, Atatar Oy ja Annaleena Hakala, IPR-asiantuntija, IPR University Center)
  2. Innovaatiolähtöinen liiketoiminta – tuotekehitys ja IPR (vetäjinä Olli Ilmarinen, kehitysasiantuntija, Patentti- ja rekisterihallitus. Summary and remarks in English by Christina Karlia-Palomäki LL.Lic. trained on the bench, Senior Lecturer Haaga-Helia University of Applied Sciences.)
  3. The role of IPR in the development of Intellectual Capital (chair Martin Stenberg, yliopettaja, Haaga-Helia ammttikorkeakoulu)
  4. Tuoteväärennökset ja kestävä kehitys (vetäjinä Ville Verronen, ON, IPR University Center ja  Marianne Hollands, lakimies, EU-tavaramerkkilakimies, Berggren Oy)
  5. Patenttitieto & tietokannat (vetäjänä Olli-Pekka Sievänen, johtava neuvontainsinööri, Patentti- ja rekisterihallitus)

14.30       Tulokset työpajoista: paneelikeskustelu

15.15        Päivän päätössanat
Saila Löfström

(muutokset ohjelmaan mahdollisia)

 

Lue lisää ja rekisteröidy>>