Olet täällä

HR Cosmos -verkostotapahtuma

21.11.2018 - 16:45 to 19:30
HR Cosmos -verkostotapahtuma

Haaga-Helia HR Cosmos verkosto haluaa kutsua innostuneet HR-alan ammattilaiset, opiskelijat ja HR-opettajat verkostoitumaan ja keskustelemaan yhdessä, mikä on HR:n rooli tulevaisuudessa. 

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Ohjelma
16.45 - 17. 00  Saapuminen ja energisoivaa purtavaa
17.00 - 17.15   Tervetulotoivotus ja esittely: Mitä Haaga-Helian HR-opinnoissa opetetaan? Millaisia yhteistyömuotoja on olemassa? 
 17.15 - 18.00   Paneelikeskustelu: Mikä on HR:n rooli tulevaisuudessa?
 18.00 - 18.30   Verkostoitumiskeskustelu paneelin teemoista
 18.45 - 19.00   Matti-Esko Sepän loppuyhteenveto 
 19.00 - 19.30   Vapaata seurustelua ja verkostoitumista
 19.30               Tilaisuus päättyy

Matti-Esko Seppä, Tieto: Head of HR Technology Matti-Esko vastaa Tiedon sisäisestä HR-teknologiasta ja -analytiikasta. Roolissaan Matti-Eskon vastuualueelle kuuluu HR:n teknologiaportfolio, mukaan lukien uudet teknologiat, kuten robotiikka, tekoälysovellukset sekä analytiikka erilaisissa muodoissaan

Marjaana Murtomaa, Marketing Clinic: HR Director Marjaanalla on pitkä HR generalisti-kokemus pienistä ja keskisuurista asiantuntijayrityksistä. Hän on erityisen kiinnostunut moderneista johtamisjärjestelmistä ja ketterästä HR:stä.

Sami ”Lappis” Lappeteläinen, Nitor: Director of People Operations yhteistyökumppaneille, People Operations Engineer työkavereille, sillä Nitorilla ei ole esimiehiä eikä perinteistä hierarkiaa. Tällainen työpaikka on Euroopan toiseksi paras työpaikka jossa Lappis ajaa rekrytointia, perehdytystä, kulttuurikehitystä, oppilaitosyhteistyötä – tai missä ikinä hän pääsee parhaiten avuksi olemaan, sillä Nitorilla pääsee hakeutumaan itselle sopiviin tehtäviin.