Olet täällä

AMK-kampuspäivä 2018

14.11.2018 - 09:00 to 15:00
AMK-kampuspäivä 2018

AMK-kampuspäivä on pääkaupunkiseudulla toimivien ammattikorkeakoulujen vuosittain syksyllä järjestämä tapahtuma, jossa toisten asteen opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tulla tutustumaan ammattikorkeakoulujen kampuksiin ja opetukseen yhdeksi päiväksi. Haaga-Helian lisäksi mukana AMK-kampuspäivässä ovat Yrkeshögskolan Arcada, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Metropolia sekä Laurea.

AMK-kampuspäivän tarkoituksena on tarjota toisen asteen opiskelijoille mahdollisuus tutustua ammattikorkeakouluihin omatoimisesti ja käytännönläheisesti. AMK-kampuspäivän aikana mukana olevien ammattikorkeakoulujen kampuksilla järjestetään kaikille koulutuksesta kiinnostuneille ohjelmaa, esimerkiksi työpajoja, koulutusesittelyjä ja kampuskierroksia.

Haaga-Heliassa Kampuspäivä järjestetään Pasilan ja Haagan kampuksilla. Halukkaille osallistujille on järjestetty ohjelmaa klo 9-11 ja 13-15. Lämpimästi tervetuloa vierailemaan Suomen kiinnostavimpaan korkeakouluun tutustumaan koulutuksiin, jotka avaavat ovet työelämään!