Strateginen brändin kehittäminen

Muu koulutus

Kuvituskuva ihmiset tietokoneella

Kahden päivän intensiivivalmennus sopii sinulle, joka olet juuri aloittanut uusissa tehtävissä tai muuten kaipaat päivitystä ammatilliseen osaamiseesi brändin kehittämisessä. Asemasi yrityksessä tai organisaatiossa voi olla esimerkiksi brändi,- tuote- tai markkinointiassistentti tai aloitteleva brändi- tai tuotepäällikkö.

Intensiivikoulutuksessa käydään läpi brändin strategisen, pitkäjänteisen kehittämisen edellytyksiä ja keskeisiä vaiheita ja tämän jälkeen paneudutaan varsinaisiin brändin rakentamisen taktisiin keinoihin. Koulutuksessa huomioidaan kuluttaja- ja b2b-markkinat niin fyysisten tuotteiden kuin palvelujenkin näkökulmista ja kansainväliset markkinat.

Koulutuksesta hyödyt:

  • oivaltamalla pitkäjänteisen ja strategisen brändin rakentamisen ja kehittämisen edellytyksiä
    • näkökulmina mm. segmentointi, kohdentaminen, positiointi, brändipersoona (identiteetti), bränditarinan hyödyntäminen, brändipääoma ja sen mittaaminen
  • ymmärtämällä integroitujen markkinointitoimenpiteiden tärkeyden taktisissa keinoissa
  • sisäistämällä ohjeistusten ja manuaalien tärkeyden markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa
    • design manuaalit/visuaalisen ilmeen ohjeistukset, asiakaskokemus- ja palvelumanuaalit sisäiseen ja yhteistyökumppaneiden käyttöön

Intensiivivalmennus on vuorovaikutteinen ja toiminallinen. Aihealueisiin johdatellaan alustuksin ja esimerkein, jonka jälkeen jatketaan pari- tai pienryhmätyöskentelyllä. Lopuksi pienryhmätyöskentelyn tuotokset käydään yhdessä läpi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Kenelle

Valmennus sopii sinulle, joka olet juuri aloittanut uusissa tehtävissä brändin kehittämisen parissa tai muuten kaipaat ammatillisten valmiuksiesi ja osaamisesi päivittämistä ja monipuolistamista. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi brändi-, tuote- tai markkinointiassistentti tai aloitteleva brändi- tai tuotepäällikkö.

Hinta

570 € / osallistuja (+ ALV 24 %). Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Aika ja paikka

Kevään 2021 päivämäärät tulevat sivuillemme myöhemmin

Koulutus toteutetaan etänä Zoomilla tai Teamsilla.

Ota yhteyttä

Myynti

Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi