Business Design - Liiketoimintamuotoilu

Käsiä rakentamassa palapeliä. Päällä StartUp Schoolin logo ja teksti Business Design.

Lead paragraph

Liiketoimintamallilla on parasta ennen -päivämäärä. Parhaimmatkin yritykset joutuvat päivittämään ajatteluaan liiketoiminnasta markkinoiden ja teknologioiden kehittyessä. Liiketoimintamuotoilu tuo systeemisen lähestymistavan tuotteen tai palvelun kehittämisen ympärille.

Liiketoimintamuotoilu auttaa vastaamaan muutokseen 

Jatkuvasti muuttuva maailma edellyttää yrityksiltä jatkuvaa uudistumista. Liiketoimintamuotoilu on noussut yhdeksi tärkeimmistä työkaluista tämän haasteen ratkaisemiseen ja yritysten ennakoivan uudistumisen tukemiseen. 

Liiketoimintamuotoilun taustalla on ajatus jatkuvasta uuden kokeilemista, ideoiden testaamisesta, sidosryhmien osallistamisesta ja sitä kautta oppimisesta. 

StartUp School Business Design

  • Opiskele liiketoimintamuotoilua 

  • Haaga-Helian osaajat yhdistävät tieteellisen tutkimustiedon käytännön kehittämistyöstä saatuihin kokemuksiin 

  • Autamme yritystäsi uudistumaan 

  • Tarjoamme koetellun rakenteen ja mallit tukemaan liiketoimintamuotoilun lanseeraamisessa yritykseenne. Kokeneet fasilitoijamme auttavat tunnistamaan arvon luontiin, arvon tuotantoon sekä ansaintalogiikkaan liittyvät uudistumistarpeet.

Haemme nyt yrityksiä Kinesis innovaatio-ohjelmaan. Ohjelma on tarkoitettu uudistusprojektia käynnistäville ja muutoksen äärellä oleville pk-yrityksille. Johtamispolulla yrityksen vastuuhenkilöt saavat avaimet innovaatiokulttuurin johtamiseen ja koko henkilöstön osallistavaan kehitystyöhön webinaarien ja työpajojen avulla. Innovaatiopolulla taas muotoillaan uutta liiketoimintaa. Laajemmalle joukolle henkilöstöä tarkoitetuissa työpajoissa tarjotaan mahdollisuus nopeaan kehitystyöhön.

Hanke
Kinesis - Kehitysohjelma parantamaan yritysten res...
StartUp School