StartUp School opiskelijalle

Nainen on ympäröity keltaisilla graafisilla kuvilla, jotka liittyvät opiskeluun ja yrittäjyyteen.

Lead paragraph

StartUp School on Haaga-Helian ohjelma, joka tukee sekä yrittäjyydestä kiinnostuneita että yrittäjänä jo toimivia opiskelijoita.

Löydä menestyksesi StartUp Schoolin avulla!

Opiskelu StartUp Schoolissa on käytännönläheistä ja tähtää oman yrityksen perustamiseen tai olemassaolevan yritystoiminnan kehittämiseen, samalla opintopisteitä kerryttäen.

Toimimme kaikilla Haaga-Helian viidellä kampuksella ja kaikissa koulutusohjelmissa. StartUp Schoolin opintojaksoille voivat osallistua kaikki Haaga-Helian, Avoimen amkin ja 3AMKin opiskelijat. Voit aloittaa työskentelyn kanssamme missä tahansa opintojesi vaiheessa, mihin aikaan lukuvuotta tahansa. Mahdollisten yrityskumppaneittesi ei tarvitse olla Haaga-Heliasta.

Etkö tiedä mistä aloittaa?

Haluamme kuulla tarinasi ja auttaa sinua eteenpäin! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla startupschool@haaga-helia.fi, puhelimitse +358 40 488 7014 tai varata tapaamisen (Teams tai Pasilan kampus). StartUp School on siirtymässä kohti täysin virtuaalista opetus- ja palvelutarjontaa, jotta voit edistää yrittäjyyttäsi ja opiskelujasi sijainnista huolimatta!

Opintotarjonta

Yritysneuvonta

Tarvitsetko apua verotus-, rahoitus- tai lakiasioissa? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ja muistathan mainita StartUp Schoolin!

Lakiasiat, Janne Jokinen
tel. +358 40 5432727
janne@jokinenassociates.fi

Verotus, Anne Arkima
tel. +358 50 3024210
anne.arkima@haaga-helia.fi

Rahoitus, Mikko Järvinen
tel. +358 40 4887097
mikko.jarvinen@haaga-helia.fi

StartUp School
startupschool@haaga-helia.fi