StartUp School

StartUp School

Lead paragraph

StartUp School on Haaga-Helian ohjelma, joka tukee sekä yrittäjyydestä kiinnostuneita että yrittäjänä jo toimivia opiskelijoita.

Opiskelu StartUp Schoolissa on käytännönläheistä ja tähtää oman yrityksen perustamiseen tai olemassaolevan yritystoiminnan kehittämiseen, samalla opintopisteitä kerryttäen.

Toimimme kaikilla Haaga-Helian viidellä kampuksella ja kaikissa koulutusohjelmissa. StartUp Schoolin toiminta on kaikille Haaga-Helian opiskelijoille. Voit aloittaa työskentelyn kanssamme missä tahansa opintojesi vaiheessa, mihin aikaan lukuvuotta tahansa. Mahdollisten tiimikumppaneittesi ei tarvitse olla Haaga-Heliasta.

Opiskelitpa siis missä tahansa Haaga-Helian koulutusohjelmassa, ota meihin rohkeasti yhteyttä kun haluat oppia lisää yrittäjyydestä tai kaipaat apua yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen. Haluamme kuulla tarinasi ja auttaa sinua eteenpäin!

Uutena StartUp Schoolin opiskelijana pääset helpoiten alkuun tulemalla infotilaisuuteemme. Siellä kerromme tarkemmin StartUp Schoolin tarjonnasta ja pohdimme miten juuri sinun kannattaa StartUp Schoolissa edetä.
Ajankohdat infotilaisuuksille löydät tapahtumakalenteristamme.

Voit toki myös ilmoittautua suoraan kursseillemme.

Huom! Et tarvitse minkäänlaista yrittäjyysosaamista tai yritysideaa tullaksesi mukaan!

Tutustu tarjontaamme osoitteessa: startupschool.fi

Ota yhteyttä
StartUp School
startupschool@haaga-helia.fi
02.11.2020
Uutinen
Haaga-Helia mukana viemässä suomalaista startup-osaamista Afrikkaan
23.10.2020
Uutinen
Haaga-Helian yhteyspäällikkö Timo-Pekka Uotila mukana arvostetussa tiedejulkaisussa
08.05.2020
Uutinen
Helsingin kaupunki myönsi rahoituksen 3AMK-koulujen yrittäjyysyhteistyön syventämiselle