
Kuvaus: Ala tarvitsee tekijöitä ja tämä toteutus auttaa sinut alkuun ravintola-alalla. Tutustut ammattikeittiön laitteisiin valmistaessasi menun ja pääset harjoittelemaan erilaisia tarjoilu- ja asiakaspalvelutaitoja. Tämän startin jälkeen voit ottaa kirin suoraan työvuoroon!
Tämän startin suoritettuasi saat tuntuman käytännön työskentelyyn ravintolan keittiössä, opit erilaisia tarjoilutaitoja, asiakaspalvelussa toimimista sekä perusteet, miten selvitä haastavasta asiakastilanteesta.
Tarkempi kurssikuvaus opinto-oppaassa.
Ilmoittautuminen: 15.8.–10.10.2022 klo 23.59 asti
Toteutus: 2 lähikoulutuspäivää (Haagan kampus, Pajuniityntie 11) ja ennakkotehtäviä.
Ennakkotehtävät suoritettuna ennen lähikoulutuspäiviä.
Lähikoulutuspäivät:
17.10. klo 9.00–17.00
18.10. klo 9.00–17.00