Olet täällä

Sisäinen kouluttaja ja valmentaja

Sisäinen kouluttaja ja valmentaja

Yhä useampi tarvitsee työssään kouluttajan ja valmentajan taitoja. Kollegan perehdyttämisessä uusiin tehtäviin, sisäisen koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa tai vaikkapa oman tiimin toiminnan kehittämisessä. 

Tässä koulutuksessa kehität itseäsi oppimisen asiantuntijana - kouluttajana, valmentajana ja fasilitoijana. Kehität myös taitojasi viestijänä ja vaikuttajana. Opit suunnittelemaan toimivia koulutus- ja valmennustilaisuuksia ja hallitset tehokkaan perehdytysprosessin rakentamisen. Yhteisten koulutuspäivien lisäksi jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta kokeneilta kouluttajilta.  

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutukseen kuuluu kolme lähipäivää ja soveltavia tehtäviä. Lähipäivät ovat  4.10.2019 / 8.11. / 29.11., klo 9.00 - 16.00. Koulutuspaikkana on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan toimipiste, Pajuniityntie 11, Helsinki.

Koulutuksen aikataulu ja teemat:

4.10.2019
Aikuinen oppijana 
Ihmis- ja oppimiskäsitys
Asenteet ja motivaatio
Osaamisen kehittämisen käytännön menetelmiä 

8.11.2019
Valmentaminen ja fasilitointi
Kouluttaminen, ohjaaminen, valmentaminen vai fasilitointi? 
Ilmapiirin rakentaminen
Kysely, kartoitus, kuuntelu ja sitouttaminen
Palaute

29.11.2019
Vaikuttava ja vakuuttava viestintä ja vuorovaikutus
Harjoituksia, analysointia ja palautetta
Tavoitteellisuus, kohdentaminen ja havainnollistaminen
Ajatusten ja ideoiden myynti
Henkilökohtaisten kehittymistavoitteiden asettaminen. Ohjaustapaaminen sovitaan erikseen kouluttajan kanssa. 

Hinta

1250 € + alv 24% (kokonaishinta 1550 €)

Hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen, palautteen ja todistuksen. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vrk:tta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vrk veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. MIkäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 12. 

Kouluttajat

FM Päivi Mattsoff on filosofian maisteri ja viestintä, esiintymis- ja neuvottelutilanteiden valmennuksen taitaja. Hänen vahvinta osaamistaan ovat vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennus sekä neuvotteluvalmiudet ja vaikuttaminen. Päivi auttaa yrityksen johtoa, myyntihenkilöitä ja asiakaspalvelijoita vakuuttamaan asiakkaat. 

KTL, YTM Meri Vehkaperä on kokenut valmentaja ja kouluttaja. Hänellä on kokemusta erityisesti esimiesvalmennuksista, HR-koulutuksista, strategialähtöisistä organisaation kehittämishankkeista, vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä arvo- ja strategiaprosesseista. Meri on innostava valmentaja, joka yhdistää teorian ja käytännön luontevasti toisiinsa.