Olet täällä

Sisältöstrategia haltuun

Sisältöstrategia haltuun

Sisältöstrategia haltuun -koulutus tarjoaa käytännönläheisen perustan yrityksen digitaalisten sisältöjen suunnitteluun, luomiseen, jakamiseen sekä tulosten analysointiin.

Koulutus alkaa ennakkotehtävällä, jonka tarkoituksena on tehdä sisältöinventaario yrityksen tärkeimmistä sisällöistä ja kanavista. Koulutuspäivänä käydään käytännön tehtävien avulla sisältöstrategian vaiheet sisältöjen nykytilan analysoinnista aina tulevien sisältötrendien tunnistamiseen. Jokainen vaihe sisältää käytännönläheisiä työkaluja, jotka osallistujat voivat heti ottaa käyttöön omassa työssään. Työkaluissa hyödynnetään runsaasti palvelumuotoilun menetelmiä.

Workshop
  • Miksi sisältöstrategia?
  • Sisältöinventaario
  • Tavoitteet ja mittarit
  • Ostajapersoonat ja ostopolut
  • Kanavat ja sisältömuodot
  • Sisältökalenterin laatiminen
  • Analytiikka ja optimointi
  • Sisällöntuotannon työkalut 

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtävissä työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii järjestelmällistä sisällöntuotantoa digitaalisiin kanaviin. Koulutus sopii hyvin jatko-osaksi Tee tulosta digikanavissa -koulutukselle, mutta tämän suorittaminen ei ole välttämätöntä. 

Aika ja paikka

SEURAAVA KOULUTUS ON TARJOLLA KEVÄÄLLÄ 2021.

Workshop: Ensimmäinen osio (3 h) klo 13-16 ja toinen osio (3 h) viikon kuluttua klo 13-16. Osioiden välissä on välitehtävä.

Paikka: Zoom-verkkoympäristö.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 290 €/henkilö (+ alv 24 %). Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian markkinoinnin lehtori ja Copywriter Johanna Mäkeläinen. Johannalla on lähes 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!