Sijoittamisen perusteet

Muu koulutus

Kuvituskuva

Mitä tulee tietää sijoittamisesta, olit sitten aloittamassa tai laajentamassa? Sijoittaminen voi olla helppoa aloittaa, mutta itse menestyminen vaatii suunnitelmallisuutta ja erilaisiin vaihtoehtoihin perehtymistä.

Koulutuksessa perehdytään säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviin instrumentteihin, toimintaympäristöön ja palveluihin. Osallistuja hahmottaa eri instrumentteihin ja markkinoihin liittyvät riskitekijät sekä toimintaa ohjaavat pelisäännöt. Hän kykenee arvioimaan erilaisiin tarpeisiin soveltuvia tuotteita sekä toimimaan suunnitelmallisesti sijoitustoiminnassa. Koulutus tarjoaa käytännönläheisen perustan tehdä omia sijoituspäätöksiä ja määrittää omaa riskinottokykyä. Käytännön tehtävien avulla lasketaan eri sijoitusvaihtoehtoja ja analysoidaan niitä. Ennen kaikkea perusterminologia tulee koulutuksen aikana tutuksi.  

Koulutusta ennen tehdään tarvittaessa ennakkokysely, jossa selvitetään, mitkä aihepiirit osallistujia kiinnostavat eniten. Vastauksia hyödynnetään koulutuksen sisältöpainotuksien määrittelyssä.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita

  • Miksi sijoittaminen kannattaa
  • Osakkeet sijoituskohteena
  • Joukkolainat sijoituskohteena
  • Reaaliomaisuus sijoituskohteena
  • Rahastot sijoituskohteena
  • Muut ajankohtaiset sijoitusmuodot

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian lehtori ja yksityispankkiiri Ville Hanni. Villellä on noin 15 vuoden kokemus varainhoitoon liittyvistä työtehtävistä. Hän toimii edelleen varainhoitotehtävissä lehtorin työnsä ohella suomalaisessa varainhoitoyhtiössä. Koulutukseltaan Ville on KTM.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoja

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan sijoittamiseen liittyen. Koulutus sopii niin vasta-alkajille kuin sijoitustoimintaa harjoittavalle sijoittajalle.

Aika

  • ma 1.2.2021 klo 15-17 ja
  • ke 3.2. klo 15-17.

Osioiden välillä on välitehtävä.

Paikka

Zoom-tai Teams-verkkoympäristö.

Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu nyt!

Koulutuksen hinta on 239 e + ALV 24% / osallistuja.
Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittautuminen on sitova

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä.

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä

Myynti

Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi