Power BI 16.2.2022

Kuvituskuva

Opi hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja.

Koulutuksessa käymme läpi tietomallin luonnin sekä perehdymme tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Koulutuksessa myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa PowerBI-pilvipalvelussa. Koulutuksessa tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan PowerBI:n toiminnallisuuksia.

Koulutuksen jälkeen osataan luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalli sekä ymmärretään DAX-laskennan perusteet.

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, pivot-taulukoiden osaaminen Excelillä on suotavaa.

Kouluttaja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori (DI, KTM) Jussi Hanni on kokenut yrityskouluttaja. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus erilaisista konsultoinnin, myynnin ja kouluttajan tehtävistä sekä pedagogiikan kehittämisestä ammattikorkeakoulussa. Jussi on koko kouluttajauransa saanut positiivista palautetta käytännönläheisestä ”hands on”-tyylistään ja persoonallisesta tavasta tuoda asioita esille käytännön esimerkkien kautta. 

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

- Hyviä esimerkkejä, tahti sopiva.
- Auttaa alkuun omassa opiskelussa.
- Paljon harjoituksia oli hyvä.
- Monipuolisuus, konkreettinen harjoitusten kautta opettelu.
- Hyvin vedetty koulutus, sai apua heti tarvittaessa.

Yleisarvosana koulutuksesta: 4/5

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Yhden päivän mittainen koulutus toteutetaan lähikoulutuksena. 

Aika ja paikka: 16.2.2022 klo 9-16, Haaga-Helian Pasilan kampus, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

Hinta: 640 eur + alv 24% = 793,60 eur.

Koulutus sisältää opetuksen, materiaalin, tarjoilut (aamu- ja iltapäiväkahvi ja lounas), ohjauksen ja palautteen.