PLAY - kokeile, leiki ja visualisoi

Lego-palikka symboli lohenpunaisella taustalla.

Lead paragraph

Ongelmat ratkeavat kuin leikiten PLAYn avulla: kokeile, leiki ja visualisoi. PLAY hyödyntää ongelmanratkaisussa Serious Play -menetelmiä, joita ovat esimerkiksi maailmankuulut LEGO® SERIOUS PLAY® ja SAP Scenes. Play often on uusien menetelmien kokeilua ja tarkoitettu erityisesti tueksi korkeakouluopetukseen.

Luovuutta ja yhteistyötä

Ikimuistoisia kokemuksia leikin, luovuuden ja tarinankerronnan avulla. Ratkaisemme monimutkaisia ongelmia organisaatioissa, parannamme tiimityöskentelyä ja inspiroimme uusiin ratkaisuihin.

Mitä Play tarjoaa?

  • Yhteisöllisiä työpajoja ja menetelmiä
    Kaipaatko piristysruisketta organisaatiosi työtapoihin? Playn ainutlaatuiset työpajat rikastuttavat ja tukevat sekä oppimisprosessia että liiketoiminnan kehittämistä.

  • Maailmankuulut työkalut
    Play hyödyntää ongelmanratkaisussa useita Serious Play -menetelmiä, joita ovat esimerkiksi maailmankuulut LEGO® SERIOUS PLAY® ja SAP Scenes.

  • Yhdenvertaisuutta ja vuorovaikutustaitoja
    Leikki tuo ihmiset yhteen. Kun rakennetaan Legoilla tai pelataan roolipeliä, osallistujien tausta, asema ja kielitaito muuttuvat toissijaisiksi. Näin voidaan lähestyä haastaviakin aiheita ja parantaa dialogia.

Discover more by playing

"You can discover more about a person, a team and a company in a three-four hours of play than in a year of meetings.” - Mário Passos Ascenção

Yhteystiedot
Mario Passos
Ascencao
yliopettaja
+358 294471195
MarioPassos.Ascencao@haaga-helia.fi

LAB8 Play: palvelut