Olet täällä

Valmistunut opiskelija: täältä voit tilata oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion

Valmistunut opiskelija: täältä voit tilata oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion

Oikeaksi todistettuja tutkintotodistuskopioita toimitetaan taas 1.9.2020 alkaen.

 

Alla olevan linkin kautta voit tilata oikeaksi todistetun kopion tutkintotodistuksestasi. Kopio tutkintotodistuksesta on mahdollista tilata vasta valmistumisen jälkeen. Ennen tilauksen jättämistä sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla Suomi.fi palvelussa. Tunnistautumisen jälkeen siirryt lomakkeelle. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti maksamaan tilausmaksun. Huom. järjestelmässä on aikakatkaisu, joten siirry maksamaan tilausmaksu heti lomakkeen täyttämisen jälkeen. Maksua ei palauteta. Olethan yhteydessä opintopalveluihin, mikäli lomakkeen täytössä ilmenee ongelmia.

 

Huomioithan seuraavat asiat tilatessasi todistuskopioita:

  • Valmistunut opiskelija voi saada yhden kopion tutkintotodistuksestaan liitteineen.
  • Lähetämme tilaamasi oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion ilmoittamaasi osoitteeseen kahden viikon sisällä.
  • Haaga-Helia ei vastaa postin kulusta.
  • Tutkintotodistuksen kopiot postitetaan hintaan 50 euroa (tilaus ja maksu suoritetaan alla olevalla E-lomakkeella).
  • Valmistuneen opiskelijan joka on hakemassa ulkomaiseen oppilaitokseen, jossa vaaditaan, että Haaga-Helia lähettää kopion todistuksesta suoraan kyseiseen oppilaitokseen, on poikkeuksellisesti mahdollista saada useampi todistuskopio Haaga-Helialta. Opiskelija maksaa tässä tapauksessa 50 euroa jokaisesta lähetetystä kopiosta. (Huom. sinun tulee täyttää tilauslomake jokaista kopiotilausta varten erikseen).
  • Myös esimerkiksi Digi- ja väestötietovirasto (DVV) oikeaksi todistaa kopioita maksua vastaan. Lisätietoja Digi- ja väestötietoviraston sivuilta: DVV >>

Siirry valmistuneen opiskelijan oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion tilaamiseen tästä >>

 

Lisäohjeita Haagan ja Vallilan toimipisteistä valmistuneille:

  • Haagan opiskelijat, jotka ovat valmistuneet ennen vuotta 1998 tulee olla yhteydessä suoraan Haagan opintopalveluihin. Oikeaksi todistettua tutkintotodistuskopiota ei ole mahdollista tilata tätä kautta, jos olet valmistunut ennen vuotta 1998.
  • Vallilan toimipisteestä valmistuneiden tutkintotodistukset on arkistoitu Pasilassa. Valitse lomakkeessa koulutusohjelman toimipisteeksi Pasilan.

Opintopalveluiden yhteystiedot >>