Olet täällä

Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalvelut

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja opintopalveluita on saatavana Malmin, Pasilan, Porvoon ja Vierumäen opintotoimistoista sekä Haagan palvelukeskuksesta.

Esimerkiksi:

  • opiskelutodistuksia,
  • opintosuoritusotteita,
  • matka-alennustodistuksia,
  • Kelan ateriatukikortin
  • Virallisia opintosuoritusotteita ja opiskelutodistuksia voit pyytää myös sähköpostitse tai soittamalla opintotoimistoon. Huom. opiskeluaikaiset todistukset ovat saatavilla jatkossa myös sähköisinä ja sähköisesti allekirjoitettuina dokumentteina. Lisätietoja Mynetissä.

Jokaisessa toimipisteessä on opintotoimisto, joka palvelee opiskelijoita, henkilökuntaa ja Haaga-Helian yhteistyökumppaneita. Opintotoimistosta saa tietoa esim. opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista. Opintotoimistossa kirjoitetaan myös valmistuvien opiskelijoiden tutkintotodistukset.

Haaga-Helian nykyiset opiskelijat löytävät tietoa opiskeluun liittyvistä asioista Mynetistä, johon pääsee kirjautumalla Haaga-Helian verkkotunnuksilla. Mynetissä opiskelija voi hallinnoida kaikkia opintoihinsa liittyviä asioita, kuten suunnitella opintojansa, kommunikoida opintoja ohjaavan tahon kanssa, ilmoittautua opintojaksoille, tarkastella saamiansa arvosanoja sekä tulostaa oman opintosuoritusotteensa. Järjestelmä toimii myös informaatiokanavana.

Opintotoimistojen aukioloajat >>