Olet täällä

Opintopalvelut

Opintopalvelut

Huom. opintotoimisto on 1.8.2019 alkaen opintopalvelut

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja opintopalveluita on saatavana Haagan, Malmin, Pasilan, Porvoon ja Vierumäen toimipisteistä.

Esimerkiksi:

  • opiskelutodistuksia,
  • opintosuoritusotteita,
  • matka-alennustodistuksia,
  • Kelan ateriatukikortin
  • Virallisia opintosuoritusotteita ja opiskelutodistuksia voit pyytää myös sähköpostitse tai soittamalla opintopalveluihin. Huom. opiskeluaikaiset todistukset ovat saatavilla jatkossa myös sähköisinä ja sähköisesti allekirjoitettuina dokumentteina. Lisätietoja Mynetissä.

Opintopalvelut palvelevat opiskelijoita, henkilökuntaa ja Haaga-Helian yhteistyökumppaneita. Opintopalveluista saa tietoa esim. opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista. Opintopalveluissa kirjoitetaan myös valmistuvien opiskelijoiden tutkintotodistukset.

Haaga-Helian nykyiset opiskelijat löytävät tietoa opiskeluun liittyvistä asioista Mynetistä, johon pääsee kirjautumalla Haaga-Helian verkkotunnuksilla. Mynetissä opiskelija voi hallinnoida kaikkia opintoihinsa liittyviä asioita, kuten suunnitella opintojansa, kommunikoida opintoja ohjaavan tahon kanssa, ilmoittautua opintojaksoille, tarkastella saamiansa arvosanoja sekä tulostaa oman opintosuoritusotteensa. Järjestelmä toimii myös informaatiokanavana.

Opintopalveluiden aukioloajat >>