Olet täällä

Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalvelut

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja peruspalveluita on saatavana Pasilan ja Haagan Palvelukeskuksesta, sekä Malmin, Porvoon ja Vierumäen opintotoimistoista.

Esimerkiksi:

  • opiskelutodistuksia,
  • opintosuoritusotteita,
  • matka-alennustodistuksia,
  • Kelan ateriatukikortin
  • Virallisia opintosuoritusotteita ja opiskelutodistuksia voit pyytää myös sähköpostitse tai soittamalla opintotoimistoon. Välttääksesi jonoja Pasilan 3.krs Palvelukeskuksessa täytäthän alennuslippuhakemuslomakkeen etukäteen. Vuoronumerojärjestelmä on kirjaston asiakaspalvelutiskin läheisyydessä.

Jokaisessa toimipisteessä on opintotoimisto, joka palvelee opiskelijoita, henkilökuntaa ja Haaga-Helian yhteistyökumppaneita. Opintotoimistosta saa tietoa esim. opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista. Opintotoimistossa kirjoitetaan myös valmistuvien opiskelijoiden tutkintotodistukset.

Haaga-Helian nykyiset opiskelijat löytävät tietoa opiskeluun liittyvistä asioista MyNetistä.

Huomaathan, että uusi MyNet on nyt avattu ja pääset kirjautumaan sinne verkkotunnuksillasi. Järjestelmäuudistuksen myötä muun muassa WinhaWille on korvattu tällä uudella järjestelmällä. Jatkossa voit hallinnoida uudessa MyNetissä kaikkia opintoihisi liittyviä asioita, kuten suunnitella opintojasi, kommunikoida opintoja ohjaavan tahon kanssa, ilmoittautua opintojaksoille, tarkastella saamiasi arvosanoja sekä tulostaa oman opintosuoritusotteesi. Järjestelmä toimii myös informaatiokanavana. Vanha MyNet tullaan ajamaan alas lukuvuoden alun aikana ja WinhaWillen tavoin vanhan MyNetin tiedot sisällytetään uuteen MyNettiin.

Opintotoimistojen aukioloajat >>