Olet täällä

Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalvelut

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja opintopalveluita on saatavana Pasilan ja Haagan Palvelukeskuksesta, sekä Malmin, Porvoon ja Vierumäen opintotoimistoista.

Esimerkiksi:

  • opiskelutodistuksia,
  • opintosuoritusotteita,
  • matka-alennustodistuksia,
  • Kelan ateriatukikortin
  • Virallisia opintosuoritusotteita ja opiskelutodistuksia voit pyytää myös sähköpostitse tai soittamalla opintotoimistoon. Välttääksesi jonoja Pasilan 3.krs Palvelukeskuksessa täytäthän alennuslippuhakemuslomakkeen etukäteen. Vuoronumerojärjestelmä on kirjaston asiakaspalvelutiskin läheisyydessä.

Jokaisessa toimipisteessä on opintotoimisto, joka palvelee opiskelijoita, henkilökuntaa ja Haaga-Helian yhteistyökumppaneita. Opintotoimistosta saa tietoa esim. opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista. Opintotoimistossa kirjoitetaan myös valmistuvien opiskelijoiden tutkintotodistukset.

Haaga-Helian nykyiset opiskelijat löytävät tietoa opiskeluun liittyvistä asioista Mynetistä, johon pääsee kirjautumalla Haaga-Helian verkkotunnuksilla. Mynetissä opiskelija voi hallinnoida kaikkia opintoihinsa liittyviä asioita, kuten suunnitella opintojansa, kommunikoida opintoja ohjaavan tahon kanssa, ilmoittautua opintojaksoille, tarkastella saamiansa arvosanoja sekä tulostaa oman opintosuoritusotteensa. Järjestelmä toimii myös informaatiokanavana.

Opintotoimistojen aukioloajat >>