Olet täällä

Kirjastokorttihakemus

Kirjastokorttihakemus

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Haaga-Helian kirjaston asiakkaaksi ja hakea kirjastokorttia. Kun olet täyttänyt ja ja lähettänyt lomakkeen, voit noutaa kirjastokortin valitsemastasi toimipisteestä. Kortti on noudettavissa kirjastosta kahden arkipäivän kuluttua kirjaston aukioloaikoina. Jos esimerkiksi lähetät hakemuksesi maanantaina, on kortti noudettavissa keskiviikkona. Huom! Kortin valmistumisesta ei lähetetä erillistä viestiä. Muistathan noutaa kirjastokorttisi 6 kuukauden kuluessa. Tämän jälkeen tietosi poistetaan kirjastojärjestelmästä ja kirjastokorttihakemuksesi tuhotaan.

Kirjastokortti on maksuton. Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaasi, kun tulet noutamaan kirjastokorttia!

Henkilötietolain (523/99) 10§:n edellyttämä tietosuojaseloste.

Anna syntymäaika muodossa ppkkvvvv
Valitse yksi vaihtoehdoista
Voit hakea varaamasi aineiston itse varaushyllystä ja lainata sen automaatilla niissä toimipisteissä, joissa varausten itsepalvelunouto on käytössä. Varattu aineisto järjestetään asiakkaan nimen mukaan aakkosjärjestykseen. Asiakkaan koko nimi on näkyvissä varatun aineiston mukana olevassa varausliuskassa. Suostumuksen merkiksi etunimeen lisätään kirjastojärjestelmässä ***-merkintä. Varausten itsepalvelunoutoon osallistuminen on vapaaehtoista. Suostumuksen voi halutessaan peruuttaa ottamalla yhteyttä kirjastoon.
Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit kenttään.