Olet täällä

Palvelumuotoilun koulutukset

Palvelumuotoilun koulutukset

Palvelumuotoilun avulla innovoidaan täysin uusia palveluita, kehitetään asiakaskokemusta ja luodaan strategioita. Asiakaslähtöisyyden ja innovatiivisuuden merkitys palveluyritysten tuotekehityksessä on keskeisen tärkeää ja se kasvaa muuttuvassa toimintaympäristössä edelleen. Asiakasymmärrykseen ja käyttäjäkokemukseen perehtyminen antaa uudenlaista osaamista palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

Service Design ja tuotekehitys palvelutuotteissa 

Opi palvelujen ja asiakaskokemusten kehittämistä syventävässä Service Design -koulutuksessa. Palvelumuotoilu on palvelujen ja asiakaskokemusten kehittämistä, jossa korostuu palvelutapahtuman kokeminen yksilön näkökulmasta. Palvelumuotoilu perustuu luovan ja analyyttisen ajattelun yhdistävään sekä käyttäjiä osallistavaan suunnitteluprosessiin, jonka lopputulos parantaa palvelun laatua ja tuo organisatorista lisäarvoa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa osallistuja oppii hyödyntämään palvelumuotoilun työkaluja ja kehittämään palveluliiketoiminnan eri osa-alueita asiakaslähtöisesti.

Koulutus sisältää 6 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä työskentelyä. Koulutuksen osana osallistujat toteuttavat palvelumuotoiluprojektin johonkin todelliseen kohteeseen. 

Ajankohta:

Koulutuspäivät

13.-14.9.18 (9-17)

18.-19.10.18 (9-17)

24.11.18 (9-17)

10.1.19 (9-17)

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 1550 €/henkilö (+ alv 24 %)
Hinta sisältää opetuksen, luentomateriaalit  sekä todistuksen.

Intensiivipäivien lisäksi osallistujilta edellytetään työskentelyä suunnitteluryhmän osana palvelumuotoiluprojektin parissa. Koulutuksen laajuus on 10 opintopistettä (op), joka vastaa noin 260 työtuntia.

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme kouluksen koko hinnan. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

Kouluttajat

Yliopettaja Teemu Moilanen ja Yliopettaja Mario Ascencao

Lisätietoja koulutuksesta: Taru Munukka, taru.munukka@haaga-helia.fi tai puh. 040-488 7085

Ota yhteyttä ja kysy lisää!