Osaamiskartoitus osana henkilöstön koulutussuunnitelmia - tilaa maksuton kartoitus

Kuvituskuva aikuiset sohvalla

Lead paragraph

Selvitä, mikä organisaatiossanne on myynnin tai markkinoinnin nykyosaamisen taso. 

Osaamiskartoitus

  • antaa tietoa henkilön osaamisen nykytasosta
  • antaa tietoa yrityksen osaamispääomasta, kun kartoitus tehdään esimerkiksi tiimille tai osastolle
  • auttaa koulutuksen suunnittelussa ja varmistaa, että koulutushankinta kohdentuu oikeisiin asioihin ja henkilöihin
  • asettaa realistisen mitattavan tavoitteen ostettavalle koulutukselle ja näin mahdollistaa koulutuksen vaikuttavuuden mittaamisen

Tartu tarjoukseemme!

Nyt on hyvä tilaisuus hankkia osaamiskartoitus ja ottaa suunnitelmallisuus mukaan yrityksenne koulutushankintoihin. Nyt myynnin tai markkinoinnin osaamiskartoitus maksutta, kun osallistuvan tiimin koko max. 10 henkeä. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tilaa kartoitus jo tänään. Tarjous on voimassa 15.6.2022 asti.

Kartoituksen hintaan sisältyy osallistujien vastauksista koottu raportti, yksittäisten osallistujien vastaukset excel-muodossa sekä Haaga-Helian asiantuntijan 30 min. tulosten purkutilaisuus (Teams/Zoom).

Normaalisti osaamiskartoitus maksaa 30 € + alv 24 %/hlö, kun ryhmässä on alle 50 henkilöä. Jos osallistujia on yli 50 henkilöä, teemme kartoituksesta erillisen tarjouksen. 

Onko yrityksesi jo Haaga-Helian partneri tai olisitko kiinnostunut tulemaan partneriksemme? Riippuen yrityksen valitsemasta palvelupaketista, se voi saada osaamiskartoituksen koko henkilökunnalle veloituksetta. Tutustu tästä partneriohjelmaamme.

Osaamiskartoituksen tekee Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Anne Bondaréw, jolla on useiden vuosien kokemus osaamiskartoitusten teosta sekä niihin pohjautuvista vaikuttavuuden arvioinneista.

Valitse