Osaamiskartoitus osana henkilöstön koulutussuunnitelmia - tilaa maksuton kartoitus

Kuvituskuva aikuiset sohvalla

Lead paragraph

Selvitä, mikä organisaatiossanne on myynnin, markkinoinnin tai lähiesihenkilön johtamisen nykyosaamisen taso.

Osaamiskartoitus

  • antaa tietoa henkilön osaamisen nykytasosta
  • antaa tietoa yrityksen osaamispääomasta, kun kartoitus tehdään esimerkiksi tiimille tai osastolle
  • auttaa koulutuksen suunnittelussa ja varmistaa, että koulutushankinta kohdentuu oikeisiin asioihin ja henkilöihin
  • asettaa realistisen mitattavan tavoitteen ostettavalle koulutukselle ja näin mahdollistaa koulutuksen vaikuttavuuden mittaamisen

Tartu tarjoukseemme!

Nyt on hyvä tilaisuus hankkia osaamiskartoitus ja ottaa suunnitelmallisuus mukaan yrityksenne koulutushankintoihin. Nyt myynnin, markkinoinnin tai lähiesihenkilön johtamisen osaamiskartoitus maksutta, kun osallistuvan tiimin koko max. 10 henkeä. 
Kaikki osaamiskartoituksemme ovat saatavissa myös englannin kielellä. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tilaa kartoitus jo tänään. Tarjous on voimassa 30.9.2023 asti.

Kartoituksen hintaan sisältyy osallistujien vastauksista koottu raportti, yksittäisten osallistujien vastaukset excel-muodossa sekä Haaga-Helian asiantuntijan 30 min. tulosten purkutilaisuus (Teams/Zoom).

Normaalisti osaamiskartoitus maksaa 30 € + alv 24 %/hlö, kun ryhmässä on alle 50 henkilöä. Jos osallistujia on yli 50 henkilöä, teemme kartoituksesta erillisen tarjouksen. 

Kokeneet ja ammattitaitoiset tutkijamme ja yliopettajat ovat apunasi liiketoiminnan kehittämisessä. Tutkimuksemme kattavat asiakastutkimukset, bränditutkimukset, matkailun tulo- ja tyllisyystutkimukset, hospitality-kehityspaneelin ja työntekijäymmärrystutkimukset.

Onko yrityksesi jo Haaga-Helian partneri tai olisitko kiinnostunut tulemaan partneriksemme? Riippuen yrityksen valitsemasta palvelupaketista, se voi saada osaamiskartoituksen koko henkilökunnalle veloituksetta. Tutustu tästä partneriohjelmaamme.

Osaamiskartoituksen tekee Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Anne Bondaréw, jolla on useiden vuosien kokemus osaamiskartoitusten teosta sekä niihin pohjautuvista vaikuttavuuden arvioinneista.

Pohditko, miksi osaamiskartoituksia kannattaa tehdä ja mitä ottaa huomioon? Tilaa avuksi osaamiskartoituksia käsittelevä opas 

DISC® Henkilöanalyysi

Haaga-Helian kautta on mahdollisuus kehittää organisaatioiden vuorovaikutusta ja toimintaa. Tässä apuna käytetään Extended DISC® Henkilöanalyysiä, joka tunnistaa yksilön toimintatyylin vahvuudet ja kehittämisalueet. Sen avulla testin tekijä pääsee ymmärtämään toimintatapojaan sekä oppii myös hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Extended DISC® -teoria on suunniteltu tuottamaan käytännönläheistä ja helposti omaksuttavaa tietoa, jonka avulla voidaan vaikuttaa yksilön, työparin tai ryhmän suorituskykyyn positiivisella tavalla. Tietoja voi hyödyntää esim. tiimien tai toimintojen uudelleen organisoinnissa.

Henkilöanalyysiprosessi on helppo toteuttaa. Haaga-Helia toimittaa linkin analyysiin, jonka osallistujat voivat tehdä verkossa. Jokainen osallistuja saa oman henkilökohtaisen analyysin tulokset ja esimies puolestaan yhteenvedon tiiminsä tuloksista. Olennaisena osana prosessia on Haaga-Helian valmentajan vetämä tulosten purkutilaisuus.

Jos Extended DISC® Henkilöanalyysi  -analyysit kiinnostavat ja haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä anne.bondarew@haaga-helia.fi