Opiskelijan hyvinvointi

hyvinvointi haagahelia

Lead paragraph

Opiskelijoidemme hyvinvointi on Haaga-Heliassa ykkösasia. Tukenasi opintojen varrella ovat Haaga-Helian ennaltaehkäisevät palvelut, ammatilliset erityisopettajat, opintovalmentaja ja korkeakoulupapit. Tälle sivulle on koottu tietoa opiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi.

Haaga-Helia tarjoaa ennaltaehkäiseviä palveluita, joiden tavoitteena on tukea opintojen sujumista, opiskelijan hyvinvointia ja psyykkistä jaksamista. Palvelut ovat tarkoitettu opiskelijoille, joilla on suoraan opiskelukykyyn liittyviä haasteita, esimerkiksi motivaation, opiskelutaitojen, stressin tai ajanhallinnan pulmia. 

  • Kaip​aatko tukea jaksamisellesi? Onko sinulla opiskeluun liittyviä haasteita? Haaga-Helian oma opintopsykologi tarjoaa keskusteluapua​.
  • Opintojen imu hukassa? Tuntuuko siltä, että opinnot eivät etene haluamallasi tavalla? Ehkä kamppailet opinnäytetyön kanssa tai ryhmätyöt kuormittavat. Kaipaatko vierelläkulkijaa, tai apua esimerkiksi stressin ja ajanhallinnan kanssa. Haaga-Helian opintovalmentaja tarjoaa käytännönläheistä tukea opintojen etenemiseen. Lisätietoa palvelusta alla.
  • Onko sinulla oppimiseen liittyviä pulmia? Kaipaatko tukea lukivaikeuteen? Voit saada apua ammatillisilta erityisopettajilta ja opinto-ohjaajilta. Opinto-ohjaajasi yhteystiedot löydät Pepistä
  • Haluatko keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa elämään liittyvästä asiasta? Korkeakoulupappi on tavoitettavissasi.

Jos sinulla on mielenterveyden kanssa haasteita, toimintakyky arjessa heikentynyt tai kriisitilanne, olethan yhteydessä terveyspalveluihin esimerkiksi YTHS:ään tai kriisipalveluihin.

Opintovalmentaja tukena opintojen solmukohdissa

Opintovalmennus on tarkoitettu Haaga-Helian opiskelijoille, joiden opintojen imu on alkanut heikentyä. Opintovalmentaja tarjoaa ohjausta ja tukea opintojen edistämiseen ja opinnoissa jaksamiseen. Valmennuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi opintojen ja arjen aikatauluttamista, kartoittaa omia vahvuuksia ja kehittää omia opiskelutekniikoita tai käydä läpi opintojen herättämiä tunteita. Opintovalmennus on luottamuksellista, lyhytaikaista ja tapaamiset räätälöidään aina opiskelijan kanssa yksilöllisesti. Voit sopia ensimmäisen tapaamisen helposti sähköpostitse: opintovalmennus@haaga-helia.fi

Rosa
Weckman
opintovalmentaja
+358 294471458
Rosa.Weckman@haaga-helia.fi
Jenni
Virtanen
opintovalmentaja
Jenni.Virtanen@haaga-helia.fi

Taukoliikuntasovellus Break Pro

Taukoliikuntasovellus BreakPro aktivoi pitämään taukoja opiskelusta ja lisää kehon sekä mielen hyvinvointia. Sovelluksen videot on kuvattu kauniissa suomalaisissa rantamaisemissa ja niissä kuullaan tuttuja puhujia kuten Sami Kuronen sekä Samuli Edelman. Liikuntavideoiden lisäksi sovellus sisältää myös mielen tietoisuus- eli mindfulness-harjoituksia, jotka auttavat meitä olemaan läsnä tässä hetkessä sekä niillä on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia terveyteen kuten oppimiskyvyn sekä muistin vahvistaminen.

Sovelluksen käyttö on haagahelialaisille ilmaista. 

Vinkkejä opiskeluun

Hyvinvointilinkkejä

Ihmissuhteet

Katso myös

Opiskelijoiden terveydenhuolto
Opiskelijan ohjaus ja hyvinvointi