Opiskelijana restonomitutkinnossa

Kuvituskuva opiskelijat Haagassa

Lead paragraph

Restonomi on vieraanvaraisuuden vastuullinen visionääri ja sydämellistämisen osaaja!

Haaga-Helian restonomikoulutus tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden muotoilla restonomin oppimispolkua eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksen mukaan sekä yhdistää opintoihin osaamista muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Koulutuksen keskeisen sisällön muodostavat suuntautuminen sekä asiantuntijaopinnot, joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien osaamisten saavuttamiseen ja luo oman ammatillisen profiilinsa.

Opintojen rakenne:

  • Avainosaamiset 80 op
  • Asiantuntijaosaamiset 85 op
  • Työharjoittelu 30 op
  • Opinnäytetyö 15 op

Tutustu koulutuksiin opinto-oppaassa

Restonomiopintojen suuntautumiset

Haaga

Majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan suuntautumiset:

  • Majoitusliiketoiminta
  • Ravintolaliiketoiminta
  • Matkailuliiketoiminta
  • Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittäminen (monimuotototeutus)

Ruokatuotannon johtamisen suuntautuminen: keittiömestari

Porvoo

Matkailu- ja tapahtuma-alan suuntautumiset:

  • Matkailupalvelut
  • Tapahtumapalvelut
  • Vastuullisen matkailupalveluiden kehittäminen
Restonomi (AMK), majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminta, päivätoteutus, Helsinki
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku
Restonomi (AMK), ruokatuotannon johtaminen, Helsinki
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku
Restonomi (AMK), matkailu- ja tapahtuma-ala, Porvoo
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku

Lue lisää

AMK-opiskelu
Kansainvälisty opinnoissasi
Kielten opiskelu Haaga-Heliassa