Opiskelijana liiketalouden tradenomitutkinnossa

Kuvituskuva

Lead paragraph

Sivulla on liiketalouden tradenomitutkinnossa opiskeleville tietoa esimerkiksi tutkinnon rakenteesta, opintojen sisällöstä ja suuntautumisvaihtoehdoista.

Tutustu Liiketalouden tradenomitutkinnon materiaaleihin

TRALI Helsinki:

TRALI Porvoo:

Liiketalouden tradenomin opinnot

Avainosaamiset

Tradenomitutkinnossa kaikille yhteisiä avainosaamisten opintojaksoja on 85 op. Opinto-oppaasta voit tarkastella suositeltavat lukukaudet. 

Avainosaamisten opintojaksoja voi suorittaa näytöllä,  jossa osoitat hallitsevasi kyseisen opintojakson osaamistavoitteet. Näyttöjen yksityiskohtaiset ohjeet ovat Moodlessa. Kirjautumiseen Itsekirjautumiseen tarvittava avain on osana Moodlekurssin otsikkoa.

Asiantuntijaosaamiset

Asiantuntijaosaamisten opinnot (80 op) suunnittelet osaamistarpeittesi ja ura-ajatustesi pohjalta. Näihin sisältyy minimissään 30 op valitsemasi suuntautumisen opintoja. Helsingin kampusten päiväopinnoissa on tarjolla seitsemän suuntautumista ja monimuoto-opinnoissa neljä suuntautumista. Porvoossa on tarjolla päivässä kaksi ja monimuodossa yksi suuntautuminen. Alempaa löydät suuntautumisvaihtoehdot.

Suuntautumisopinnot

Helsingin kampukset:

Porvoon kampus:

Täydentävän asiantuntijaosaamisen opinnot

Täydentävän asiantuntijaosaamisen opinnot laajentavat ja syventävät asiantuntijaosaamistasi. Täydentävään asiantuntijaosaamiseen (max 50 op) voit valita

Lisäksi tutkintoon kuuluvat

 

  Tietoa koulutusohjelmista, ennen 2022 aloittaneet

  AMK-opiskelu
  Täydentävät asiantuntijaosaamiset, liiketalouden tradenomitutkinto
  Kansainvälisty opinnoissasi
  Kielten opiskelu Haaga-Heliassa
  Opiskelijan ohjaus ja hyvinvointi