Opiskelijana liiketalouden tradenomitutkinnossa

Kuvituskuva

Lead paragraph

Sivulla on liiketalouden tradenomitutkinnossa opiskeleville tietoa esimerkiksi tutkinnon rakenteesta, opintojen sisällöstä ja suuntautumisvaihtoehdoista.

Tutustu Liiketalouden tradenomitutkinnon materiaaleihin

TRALI Helsinki:

TRALI Porvoo:

Tapahtumat:

  • Matematiikan pajoista saat  tukea matemaattisissa aineissa, ajankohdat 16.1.-17.2.:
    • Maanantaisin Pasilan luokassa 2002 klo 13-15
    • Torstaisin Teamsissä klo 14–16
  • Tuunaa tulevaisuutesi -opiskelijatapahtuma Pasilan Tapahtumatorilla ti 4.4. klo 11.30-14.30
    • Tietoa suuntautumisopinnoista, täydentävistä asiantuntijaosaamisista ja opiskelijavaihtomahdollisuuksista. Mukana 15 partneriyritystä, joten löydä harkkapaikka tai keskustele uramahdollisuuksista!

Liiketalouden tradenomin opinnot

Avainosaamiset

Tradenomitutkinnossa kaikille yhteisiä avainosaamisten opintojaksoja on 85 op. Opinto-oppaasta voit tarkastella suositeltavat lukukaudet. 

Opintojaksoja voi suorittaa näytöllä,  jossa osoitat hallitsevasi kyseisen opintojakson osaamistavoitteet.

  • Haaga-Helian avainosaamisten (opintojakson koodissa kirjaimet HH) näyttöjen yksityiskohtaiset ohjeet ovat Moodlessa. Itsekirjautumiseen tarvittava avain on osana otsikkoa. 
  • Tradenomitutkinnon avainosaamisten (opintojakson koodissa kirjaimet TR) näyttöjen yksityiskohtaiset ohjeet ovat Moodlessa Itsekirjautumiseen tarvittava avain on osana otsikkoa.

Asiantuntijaosaamiset

Asiantuntijaosaamisten opinnot (80 op) suunnittelet osaamistarpeittesi ja ura-ajatustesi pohjalta. Näihin sisältyy minimissään 30 op valitsemasi suuntautumisen opintoja. Helsingin kampusten päiväopinnoissa on tarjolla seitsemän suuntautumista ja monimuoto-opinnoissa neljä suuntautumista. Monimuoto-opiskelijana voit valita päiväopintojen suuntautumisopintojaksoja. Porvoossa on tarjolla kolme suuntautumista. Alempaa löydät suuntautumisvaihtoehdot.

Täydentävän asiantuntijaosaamisen opinnot laajentavat ja syventävät asiantuntijaosaamistasi. Täydentävään asiantuntijaosaamiseen (max 50 op) voit valita

Lisäksi tutkintoon kuuluvat: 

Tietoa suuntautumisista, Helsingin kampukset:

Tietoa suuntautumisista, Porvoon kampus:

Tietoa koulutusohjelmista, ennen 2022 aloittaneet

AMK-opiskelu
Kansainvälisty opinnoissasi
Kielten opiskelu Haaga-Heliassa
Ohjaus ja neuvonta