Opiskele Power BI:n perusteet

Power BI

Opi hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja.

Koulutuksessa käymme läpi tietomallin luonnin sekä perehdymme tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Koulutuksessa myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa PowerBI-pilvipalvelussa. Koulutuksessa tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan PowerBI:n toiminnallisuuksia.

Koulutuksen jälkeen osataan luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalli sekä ymmärretään DAX-laskennan perusteet.

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, pivot-taulukoiden osaaminen Excelillä on suotavaa.

HUOM! Verkko-opetukseen osallistuminen edellyttää, että sinulla on asennettuna tietokoneellesi Zoom ja Power BI-desktop ohjelmistot (katso alta linkit lataussivustoille). Varmistathan etukäteen organisaatiosi tietohallinnolta, että sinulla on lupa asentaa ja käyttää em. ohjelmistoja koneellasi sekä vastaanottaa tiedostoja Zoomin välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan

Kouluttaja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori (DI, KTM) Jussi Hanni on kokenut yrityskouluttaja. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus erilaisista konsultoinnin, myynnin ja kouluttajan tehtävistä sekä pedagogiikan kehittämisestä ammattikorkeakoulussa. Jussi on koko kouluttajauransa saanut positiivista palautetta käytännönläheisestä ”hands on”-tyylistään ja persoonallisesta tavasta tuoda asioita esille käytännön esimerkkien kautta. 

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

  • Hyviä esimerkkejä, tahti sopiva.
  • Auttaa alkuun omassa opiskelussa.
  • Paljon harjoituksia oli hyvä.
  • Toteutus etänä mutta toimiva ratkaisu. Opin paljon uutta.
  • Käytännön harjoitukset yhdessä ruutua jakamalla toimivat hyvin pienellä porukalla.
  • Toteutus sujui hyvin etänäkin. Käytetty materiaali tuntuu todella kattavalta, ja pystyn sitä käyttämään varmasti myöhemmin tukena, mikä on todella hyvä.
  • Mielestäni kurssi oli toteutettu erinomaisesti Zoom-ympäristössä. Tulin koulutukseen hyvin vähäisellä osaamisella Power BI:n käytöstä ja mielestäni kurssin toteutus oli hyvin rakennettu niin, että nyt pääsen varmasti itsenäisesti vauhtiin Power BI:n käytön kanssa. Kurssitoteutus harjoitustehtävien kautta oli fiksu tapa toteuttaa kurssi.
  • Monipuolisuus, konkreettinen harjoitusten kautta opettelu.
  • Hyvin vedetty koulutus, sai apua heti tarvittaessa.

Yleisarvosana koulutuksesta: 4/5

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tietoa koulutuksesta

Aika ja paikka: 08.12.21 klo 9-15 yksi virtuaalinen koulutuspäivä. Verkkolinkki ilmoitetaan osallistujille. 

Koulutuksen hinta: 590 € / osallistuja (+ ALV 24 % = 731,60 €).  Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin ja ohjauksen.

Ota yhteyttä
Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi