Onko LinkedIn-profiilisi myyvä?

Muu koulutus

Kuvituskuva tietokoneella

Nykyisin puhutaan somepresenssistä; pitää olla läsnä ja tavoitettavissa. Omaan profiilin panostaminen vaatii oman osaamisen avainsanojen listaamista. Näin tiedot löytyvät etsijälle paremmin esim. suorahaussa. Tulee tietää, missä kohden profiilia on paras kertoa omasta erityisosaamisesta ja miten osaamistaan voi fiksusti kehua.

Koulutus koostuu kahdesta osasta:

Osa 1: Kukin osallistuja lähettää kouluttajalle etukäteen oman Linkedin-profiilin, joka analysoidaan ja josta saa henkilökohtaisen kirjallisen palautteen.

Osa 2: Työpaja (2 h), jossa käydään läpi:

  • Miten Linkedin-palvelu toimii käytännössä ja mitä hyötyä siitä voisi osallistujien työhön olla?
  • Miten hyödynnät LinkedIniä verkostoitumisessa ja social sellingissä?
  • Miten brändäät omaa osaamistasi ja kokemustasi?
  • Miten nopeutat työnhakuasi LinkedInin avulla?
  • Erityisosaamisen esilletuonti profiilissa
  • Keneltä voi pyytää suositteluja?
  • Mitä asioita tulee ottaa huomioon Linkedin-profiilin päivittämisessä.

Kouluttaja

KM Timo Lampikoski, suhdepäällikkö – uraohjaus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Timo on LinkedIn-asiantuntija ja hän on valmentanut 2010-luvulla lukuisia opiskelijoita ja ammattilaisia hyödyntämään LinkedIniä onnistuneesti..

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tietoa koulutuksesta

Kenelle?

Koulutus sopii henkilölle, joka haluaa hyödyntää Linkedin-profiilia tehokkaasti työnhaussa, oman osaamisen brändäämisessä tai social sellingissä. Koulutuksesta on hyötyä niin yrittäjille, asiantuntijoille kuin johtajille.  


Aika ja paikka

Osa 1: LinkedIn-profiilin lähetys kouluttajalle 16.2. mennessä.
Osa 2: Työpaja ke 3.3. klo 15-17.

Paikka: Zoom- tai Teams-verkkoympäristö.  


Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu nyt!

95 € / osallistuja (+ ALV 24% = 117,80 €). Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan

Ota yhteyttä

Myynti

Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi