Olet täällä

Ohjeita myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksen valintakokeeseen osallistuville, Porvoo Campus

Ohjeita myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksen valintakokeeseen osallistuville, Porvoo Campus

Haaga-Helian myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksen päivätoteutuksen valtakunnallinen valintakoe järjestetään perjantaina 7.6.2019 klo 12.00 alkaen (ilmoittautuminen alkaa klo 11.00) Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoon kampuksella osoitteessa Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo. Porvoon myynnin ja visuaalisen markkinoinnin päivätoteutuksen valintakoe järjestetään ainoastaan edellä mainitussa paikassa kyseisenä ajankohtana eikä valintakokeen paikkaa tai ajankohtaa voi siten muuttaa.

Kutsu valintakokeeseen lähetetään 10.5.2019 sähköpostilla haussa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Valintakokeeseen osallistuvat kaikki hakukelpoiset hakijat paitsi ne jotka on valittu todistusvalinnassa. Todistusvalintojen tulokset julkaistaan toukokuun lopulla ennen valintakokeita, kun korkeakoulut ovat saaneet ylioppilasarvosanat ylioppilastutkintolautakunnalta (YTL).

ENNAKKOAINEISTO, ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

  • Valintakokeeseen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 4.6.2019 mennessä sähköisesti täyttämällä lomake seuraavasta linkistä: https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/12385/lomake.html?userLang=fi
  • Ennakkoaineisto on saatavilla tästä linkistä 18.4.-7.6.2019 (Myynti ja visuaalinen markkinointi, Porvoo, valintakoe 7.6.2019). Valintakokeeseen liittyvä ennakkoaineisto on saatavilla jokaisen valtakunnallista koetta käyttävän ammattikorkeakoulun verkkosivuilla. Aineisto ei saa olla mukana koetilanteessa.
  • Valintakoe on maksuton. Haaga-Helia ei korvaa valintakokeesta aiheutuvia matka- tai tarvikekustannuksia.

 

Alla olevasta valikosta voit lukea lisätietoja valintakokeesta.

Opiskelun aloitus
Opiskelu alkaa koulutukseen valituilla opiskelijoilla orientointipäivillä Porvoo kampuksella keskiviikkona 14.8.2019. Uuden opiskelijan aloitusmateriaali julkaistaan myöhemmin Haaga-Helian verkkosivuilla.
 

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoon opintotoimistoon sähköpostitse opintotoimisto.porvoo(at)haaga-helia.fi tai puhelimitse 0400230405 (pääsääntöisesti klo 9-15 välisenä aikana).
 

Huomaathan, että tämän sivun ohjeet koskevat ainoastaan Porvoon myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksen päivätoteutuksen valintakoetta. Valintakokeeseen voi osallistua ainoastaan yhteishaun hakulomakkeen hakuaikana 20.3.-3.4.2019 hakuajan päättymiseen mennessä täyttänyt hakukelpoinen hakija.