Olet täällä

Ohjeet avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijoiksi valituille uusille opiskelijoille, kevät 2019

Ohjeet avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijoiksi valituille uusille opiskelijoille, kevät 2019

VARMISTA OPISKELUPAIKKASI HOITAMALLA SEURAAVAT ASIAT:

Koulutusohjelmakohtaiset materiaalit

Tutustu oman koulutusohjelmasi aloitusinfoon hyvissä ajoin ennen opiskelujen aloitusta. Koulutusohjelmakohtaisista tiedoista löydät mm. aloituspäivien ohjelman, mahdolliset ennakkotehtävät, tietoa osaamisen tunnistamisesta sekä muuta hyödyllistä opiskelun aloitukseen liittyen. Huom. Haagan toimipisteen koulutusohjelmat eivät ole mukana syksyn yhteishaussa, joten koulutusohjelmakohtaisia materiaaleja ei ole saatavilla, otathan tarvittaessa yhteyttä Haagan opintotoimistoon, s-posti opintotoimisto.haaga@haaga-helia.fi.

Koulutusohjelmien sivuille pääset täältä >> (Huom. sivulla on tietoa, joka on tarkoitettu yhteishaun kautta valituille opiskelijoille, luethan ainoastaan koulutusohjelmakohtaiset tiedot)

 

Huomaathan, että sinulla on oltava oma kannettava tietokone käytettävissäsi opintojen aikana. Tietoa Haaga-Helian laitesuosituksista ja ohjelmistoeduista löydät alta.

Huom. Tämä sivu on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka on valittu avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijoiksi Haaga-Heliaan. Mikäli sinulle on annettu opiskeluoikeus Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijaksi, mutta ei vielä tutkinto-opiskelijaksi, menethän lukemaan lisätietoja kohdasta Koulutus > Avoin ammattikorkeakoulu>>.

 

Yhteystiedot:

Haaga-Helia, Hakijapalvelut
Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
sähköposti: hakijapalvelut(at)haaga-helia.fi

Postin kulku ei ole Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vastuulla. Jos lähetät dokumentit sähköpostitse, niin otathan huomioon yleisen tietoturvallisuuden. Hakijapalveluiden sekä opintotoimistojen puhelinnumerot sekä aukioloajat.