Olet täällä

Ohjeet avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijoiksi valituille uusille opiskelijoille, syksy 2020

Ohjeet avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijoiksi valituille uusille opiskelijoille, syksy 2020

VARMISTA OPISKELUPAIKKASI ALLA OLEVIEN OHJEIDEN MUKAISESTI:

Koulutusohjelmakohtaiset materiaalit

Tutustu oman koulutusohjelmasi aloitusinfoon hyvissä ajoin ennen opiskelujen aloitusta. Koulutusohjelmakohtaisista tiedoista löydät mm. orientointipäivien ohjelman, mahdolliset ennakkotehtävät, tietoa osaamisen tunnistamisesta sekä muuta hyödyllistä opiskelun aloitukseen liittyen.

Koulutusohjelmien sivuille pääset täältä >>

 

Huomaathan, että sinulla on oltava oma kannettava tietokone käytettävissäsi opintojen aikana. Tietoa Haaga-Helian laitesuosituksista löydät täältä. Haaga-Helian opiskelijat voivat hankkia joitakin ohjelmistoja edullisesti. Tarkempia ohjeita löydät opiskelijoiden verkkosivustolta Mynetistä.

Huom. Tämä sivu on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka on valittu avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijoiksi Haaga-Heliaan. Mikäli sinulle on annettu opiskeluoikeus Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijaksi, mutta ei vielä tutkinto-opiskelijaksi, menethän lukemaan lisätietoja kohdasta Koulutus > Avoin ammattikorkeakoulu>>.

 

Yhteystiedot:

Haaga-Helia, Hakijapalvelut
Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
sähköposti: hakijapalvelut(at)haaga-helia.fi

Postin kulku ei ole Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vastuulla. Jos lähetät dokumentit sähköpostitse, niin otathan huomioon yleisen tietoturvallisuuden.

Hakijapalveluiden puhelinnumero sekä aukioloajat.

Opintopalveluiden puhelinnumerot sekä aukioloajat.