Olet täällä

Työn opinnollistamisen työpajat

Työn opinnollistamisen työpajat

Opiskelijoiden työssäkäynti koetaan usein opintoja viivästyttäväksi ja sen kautta monen opiskelijan opinnot keskeytyvät. Työn opinnollistamisen koulutuksen tavoitteena on ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden työssäkäynnin opinnollistaminen osaksi opintoja. Tämä vaatii uutta ajattelua osaamisperustaisuudesta sekä  opiskelijan työn ja opintojen tuottaman osaamisen integroinnista.

Kohderyhmä

Ammattikorkeakoulujen opettajat ja opinto-ohjaajat.

Toteutus

Koulutus koostuu kahdesta puolen päivän työpajasta ja välitehtävästä. Työpaja on suunnattu ryhmälle, jossa kaikki ovat samalta koulutusalalta tai samasta yksiköstä. Osallistujat tuovat omaan työhönsä liityvän koulutus- tai opetuskokonaisuuden mukanaan koulutukseen ja kehittävät sitä itsenäisesti lähipäivien välillä. Työpajoissa harjoitellaan käyttämään uusia työn opinnollistamisen menetelmiä. Työpajoissa hyödynnetään Osataan -hankkeen ja Verkkovirta -hankkeen yhteydessä tuotettua aineistoa.

Ohjaajat

Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun opettajat, jotka ovat kehittäneet työn opinnollistamisen työkaluja.

Paikka

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki. Koulutus voidaan järjestää myös sovitusti muualla.

Lisätietoja

täydennyskoulutuksen päällikkö Jutta Paukkonen
jutta.paukkonen(@)haaga-helia.fi
040 4887 003