Olet täällä

Ammatillisen koulutuksen reformi

Ammatillisen koulutuksen reformi

PARASTA OSAAMISTA -verkostohanke

Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu on mukana verkostohankkeessa Parasta osaamista.

Parasta osaamista -verkostohankkeen avulla tuetaan opetus- ja ohjaushenkilöstön työ- ja toimintatapojen uudistumista toimintaympäristön ja lainsäädännön muuttuessa.

Hanketta koordinoi Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

Tutustu hankkeen täydennyskoulutuskalenteriin tästä linkistä  ja ilmoittaudu koulutuksiin!

Tutustu myös: Opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamisen kehittämisen tukeminen reformissa, Haaga-Helia AOKK / Uudenmaan alueryhmän kokeilut keväällä 2018

Parasta osaamista

 

KOHTI REFORMIA -koulutus

Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun ja neljän muun ammatillisen opettajakorkeakoulun yhteishanke on Kohti reformia. Kohti reformia -koulutuskokonaisuuden tavoitteena on tukea ammatillisen koulutuksen henkilöstöä ja esimiehiä toimintakulttuurin muutoksessa ammatillisen koulutuksen reformin tuomien vaatimusten mukaisesti. 
Lue lisää www.kohtireformia.fi.

ONNISTU REFORMIN JOHTAJANA -koulutus

Ammatillisen koulutuksen reformi edellyttää myös johtamisen reformia. Muutos haastaa johtoryhmien valmiudet. Oppiminen siirtyy reformin myötä yhä enemmän oppilaitoksen ulkopuolelle; myös johtamisen on ulotuttava kumppanuussuhteisiin työelämän kanssa. Koulutus linkittää osallistujien henkilökohtaisen osaamisen ja sen kehittymisen oppilaitoksessa käynnissä oleviin muutoksiin.
Lue lisää www.reforminjohtajana.fi