Myyntityön suuntautuminen

Kuvituskuva haastattelu

Haaga-Helia kuuluu johtavien myyntiosaajien kouluttajiin Suomessa. Vuonna 2022 myyntikoulutuksemme fokus laajenee ja kehitämme uutta sisältöä konsultatiivisen, kansainvälisen ja digitaalisen myynnin koulutukseen.

Uudistuva koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella opintojasi entistä joustavammin ja luoda oman uniikki oppimispolkusi.  Voit yhdistää opintoihisi osaamista muista Haaga-Helian tutkinnoista ja hankkia osaamisyhdistelmän, jota muilla ei ole ja jota työnantajat arvostavat.

Myyntiin suuntautuessasi voit valita kolmesta oppimispolusta (konsultatiivinen myynti, digitaalinen myynti tai kansainvälinen myynti) itsellesi sopivimman tai vaihtoehtoisesti suunnitella täysin oman, uniikin oppimispolkusi. 

Kattavat ja monipuoliset liiketalouden opinnot luovat perustan kehityksellesi myynnin asiantuntijaksi. Opintojen sisältöjä suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä eri toimialoja edustavien yritysten kanssa. Myyntityön oppimista tukevat vaihtelevat pedagogiset menetelmät.

Myyntiin suuntautuneena tradenomina hallitset tuloksellisen myyntityön, ymmärrät erilaisia myyntiympäristöjä ja tiedät, mitä tietoja ja taitoja ja millaista asennetta asiakkuuksien luominen, ylläpitäminen ja kehittäminen edellyttävät. Opinnoissa panostetaan opiskelijoiden viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen kehittymiseen sekä digitaalisessa toimintaympäristössä toimimiseen.

Hakeminen

Syksy 2021 yhteishaku 1.-15.9.

Syksyllä 2021 haussa oleva, uudistettu liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa seitsemän erilaista suuntautumisvaihtoehtoa sekä mahdollisuuden valita opintoja myös muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Valittavanasi on esimerkiksi Myynnin suuntautuminen, jossa voit erikoistua mm. konsultatiiviseen, digitaaliseen tai kansainväliseen myyntiin.

Tradenomi amk, suuntautumisena myynti

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi myynnin.

Kampus: Pasila

Valmistuneiden nimikkeitä: myyntipäällikkö, myyntineuvottelija, myyntiedustaja, tuotepäällikkö, tekninen myyjä