Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK)

AMK

Kuvituskuva: Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin opiskelijoita

Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin kaksikielisessä koulutuksessa opit suunnittelemaan, tuottamaan ja kehittämään laadukkaita, kohderyhmää puhuttelevia mainos- ja markkinointikampanjoita.

Pääset luomaan mm. verkkosivuja, videoita, graafisia ohjeistuksia, esitteitä ja sisältömarkkinointia sosiaalisen median eri kanaviin.

Valmistuttuasi sinulla on valmiudet työskennellä visuaalisen markkinoinnin ja myyntityön asiantuntijana sekä yrittäjänä. Sinulta luonnistuu työnteko molemmilla kotimaisilla kielillä, sillä osa opetuksesta on ruotsiksi.

Sinulle kehittyy laaja liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen. Osaat toimia asiakaslähtöisesti ja ymmärrät tuloksellisen myyntityön vaatimukset ja osaat soveltaa niitä käytännössä.

Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksessa opiskellaan käytännönläheisesti, yhteistyössä yritysten kanssa. Opit verkostoitumaan ja työskentelemään tehokkaasti erilaisissa tiimeissä.

Opetuksessa korostetaan tutkivaa ja kehittävää otetta.

Hakeminen

Kevään 2021 yhteishaku

  • Hakuaika: 17.3- 31.3.2021 klo 15.00
  • AMK-valintakoe: AMK-valintakoe pidetään 31.5.-9.6.2021 välisenä aikana. Lue lisää ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.
  • Koulutus alkaa elokuussa 2021
TRADENOMI, AMK

Laajuus: 210 op

Koulutusohjelma: Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus

Kampus: Porvoo

Opiskelu: Päivätoteutus

Valmistuneiden nimikkeitä: markkinointiviestinnän suunnittelija / planerare av marknadskommunikation, visuaalinen suunnittelija / visuell planerare, asiantuntijamyyjä / expertförsäljare

Contact

Yleistä Haaga-Heliasta

Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi

AMK

Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK)

AMK

Matkailun koulutus, restonomi (AMK)

Ylempi AMK

Viestinnän ja markkinoinnin johtaminen, master-suuntautuminen