Myynnin ja markkinoinnin digiosaaja

Kuvituskuva-saleslab

Opi käytännön työskentelyn kautta rakentamaan ketterästi digitalisoituvaa yritystä – digitaalisesta markkinoinnista ja asiakashankinnasta verkkokauppaan.

Koulutusmoduulit sisältävät kokonaisuuksia liittyen digitaalisiin aihealueisiin kuten strateginen muutosjohtaminen, digitaalisuus palveluliiketoiminnassa, asiakaslähtöiset kehittämismenetelmät ja verkkokaupan menestyksen kulmakivet.

Lisäksi suoritat osana koulutusta HubSpot, Google Ads ja Google Analytics -sertifikaatit.

Kehitä digiosaamistasi

Koulutus on suunnattu jo työelämässä toimineille toisen asteen tutkinnon (yo, merkonomi tms.) omaaville henkilöille, jotka toimivat nyt tai haluavat tulevaisuudessa toimia verkkokaupan ja verkossa myymisen tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa. Tavoitteena on tukea oppimista ja osaamista sekä tarjota työkaluja liittyen verkkomyynnin kasvattamiseen. Koulutus sopii myös yrittäjille, jotka haluavat siirtää kauppaa kivijalasta verkkoon.

Koulutus hyväksytään myös osana AMK-tutkintoa

Kokonaisuus on 60 opintopisteen alemman korkeakoulututkinnon tasoinen modulaarinen yhden vuoden kestävä koulutuskokonaisuus, joka tukee laajasti niin yritysten kuin julkishallinnonkin tarvetta kehittää digitaalista liiketalousosaamista (kuten asiakkuuksien hallintaa, viestintää, asiakaspalvelua, verkkokauppaa ja myyntiä). Yksi opintopiste vastaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä.

Koulutuksessa suoritettuja opintopisteitä voi anoa hyväksyttäväksi esimerkiksi tradenomitutkintoon.

Koulutuksen alustava aikataulu ja sisältö (muutokset mahdollisia)

Koulutus muodostuu 12 moduulista. Lähipäivän aikana alkaa aina kaksi kurssia, ellei toisin ole sovittu.

Syksy 2020

Kevät 2021

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen mahtuu mukaan 60 opiskelijaa. Kaikki opiskelijat kirjataan Haaga-Helian opiskelijoiksi.

Koulutus on täysin opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa, eli opiskelijalle ilmaista.

Koulutuksen suorittaminen edellyttää kannettavaa tietokonetta sekä toimivaa verkkoyhteyttä, sillä koulutus perustuu digitaalisiin sisältöihin. Osa materiaaleista on englanninkielisiä.

Hakijat pisteytetään sekä työkokemuksen, että koulumenestyksen perusteella.

 • Koulumenestys perustuu toisen asteen (keskiasteen) tutkintotodistuksen arvosanoihin. Toisen asteen tutkintoihin luetaan lukio, ammattikoulutus, ammatillinen aikuiskoulutus sekä kaksoistutkinnot. Koulumenestyksestä voi saada enintään 60 pistettä.
 • Työkokemuspisteitä laskettaessa otetaan huomioon vain 18-vuotiaana tai sen jälkeen hankittu myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkokemus, joka on kertynyt viimeistään 28.5.2020. Kaksi kuukautta työkokemusta tuottaa yhden pisteen. Työkokemuksesta voi saada enintään 60 pistettä.

Kouluttajat

Kurssin vetäjinä toimivat digitaalisen liiketoiminnan ja verkkokaupan kokemusta omaavat huippuohjaajat:

 • Jarmo Harmonen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
 • Tiina Koskelainen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
 • Johanna Mäkeläinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
 • Tuija Koskimäki, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
 • Pirjo Elo, Metropolia Ammattikorkeakoulu
 • Pia Hellman, Metropolia Ammattikorkeakoulu
 • Eva Forssén, Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Kari Halme, Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Annukka Jussila, Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Eija Lipasti, Laurea-ammattikorkeakoulu

Lue valmistuneen Digiosaajan kokemuksista: 

"Uskon siihen, että kouluttautuminen kannattaa aina"

Koulutus on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun yhteistoteutus. Koulutuksen koordinoinnista vastaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

3AMK-logot
Ajankohtaista

Myynnin ja markkinoinnin digiosaaja -koulutuksesta ei tule enää uusia toteutuksia. Suunnittelemme kuitenkin tämän koulutuksen pohjalta uutta myyntiin ja markkinointiin liittyvää opintokokonaisuutta, josta pyrimme kertomaan lisää nettisivuillamme kevään 2021 aikana.

Jos haluat viestin kun tietoa uudesta koulutuksesta on saatavilla, laita tästä pyyntö osoitteeseen tuuli.itkonen(at)haaga-helia.fi.

Tammikuussa on tulossa hakuun Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutus, joka sisältää paljon samoja teemoja kuin Myynnin ja markkinoinnin digiosaaja -koulutus. Lue lisää erikoistumiskoulutuksen sivulta.

Ota yhteyttä
Tuuli
Itkonen
kehityskoordinaattori
+358 294471288
tuuli.itkonen@haaga-helia.fi
Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutus
Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutus