Miten teet tulosta digikanavissa? -koulutus

Kuvituskuva

Tee tulosta digikanavissa -koulutus tarjoaa yrityksille käytännönläheistä osaamista omien digikanavien tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Digikanaviin liittyvä strateginen tavoitteiden asettelu, suunnittelu ja toimenpiteiden toteutus eivät yleensä ole yrityksen ydinosaamista. Uusien asiakasryhmien tavoittaminen ja sitouttaminen verkossa vaatii kuitenkin laaja-alaista digitaalisen ympäristön ymmärrystä.  

Haaga-Helian tarjoama päivän koulutus parantaa osallistujien osaamista tämän päivän digitaalisesta toimintaympäristöstä sekä lisää ymmärrystä yrityksen omien digikanavien roolista osana tuloksellista liiketoimintaa ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Koulutuksessa on ennakkotehtävä, jolla kartoitetaan yrityksen digikanavien ja digiosaamisen nykytilaa. Koulutuspäivässä  pureudutaan yrityksen omien digikanavien tulokselliseen kehittämiseen. 

Koulutuksen sisältö

  • Digitaalinen toimintaympäristö 
  • Inbound-markkinointi 
  • Markkinoinnin automaatio
  • Verkkosivusto ja laskeutumissivut 
  • Hakukoneoptimointi 
  • Sosiaalinen media

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien ja markkinoinnin tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen, MA Digital Media, Johanna Mäkeläinen.  Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Johannalla on hyvää kokemusta ja osaamista myös etäkoulutuksista.
 

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyvä, kattava paketti aiheesta. Osaava kouluttaja.

Kiva, keskusteleva ilmapiiri. Käytännön juttuja ja esimerkkejä.

Ajankohtaiset tilastot ja data. Hyvin rytmitetty päivä.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

Kevään 2023 koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin.
Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena sisältäen kaksi koulutuspäivää. Verkkolinkki ilmoitetaan myöhemmin. 

Koulutuksen hinta on 340 eur + alv 24% = 421,60 eur. Hinta sisältää opetuksen, materiaalit, ohjauksen ja palautteen. 

Yrityskohtaisissa räätälöidyissä tarjouspyynnöissä otathan yhteyttä allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta, kiitos. 

Ota yhteyttä
Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi