Millenniaalien johtaminen

Kuvituskuva

Työelämä ja työ ovat murroksessa jollaista ei ole koettu sitten teollisen vallankumouksen. Voimakkaimmin murrokseen vaikuttavat tekijät ovat muutoksen kiihtynyt vauhti, työpaikkojen ja tehtävien luonteen muutos sekä aikaisempaa tietoisemmat työntekijät. Millenniaalijohtamisessa onnistuvat organisaatiot tulevat olemaan tulevaisuuden menestyjiä - se on nähtävissä jo nyt. Koulutuspäivän aikana avaamme tarkemmin, mitä menestyminen murroksessa konkreettisesti edellyttää.

Päivän aikana käymme läpi seuraavat aiheet:

  • Työelämän murros – taustatekijät ja ilmenemismuodot
  • Työelämän sukupolvet ja johtamiseen kohdistuvat odotukset
  • Miten rakennat merkityksellisyyttä, läpinäkyvyyttä ja avoimutta
  • Onnistu milleniaalien johtamisessa
  • merkityksellisyyden vahvistaminen
  • yksilöllisyys ja yhteisöllisyys – molempia tarvitaan
  • luottamuksen rakentaminen
  • Milleniaalijohtaminen organisaation menestystekijänä

Osallistujat saavat mukaansa Atte ja Karoliina Mellasen tuoreen kirjan Hyvät, pahat ja millenniaalit – miten meitä tulisi johtaa (Atena, 2020).

Kouluttaja

Johdon konsultti, valmentaja, coach, Extended Disc sertifointi, Life coach, Enneagrammi -valmentaja Anne Roine.

Annella on ollut monipuolinen työura esimies- ja asiantuntijan tehtävissä eri toimialoilta; yksityinen -,julkinen,- kulttuuri- ja kehitysyhteistyön saralta. Jokaisessa työtehtävässä Annen vastuulla on ollut yrityksen tuloksellisuuden kehittäminen, uusien ansaintamenetelmien suunnittelu, yhteistyökumppanuuksien rakentaminen ja esimiestyön kehittämien.  Anne on myös johtanut ja kehittänyt yhteistyössä asiakkaiden logistiikan osa-alueella hankintastrategioita, prosesseja ja toimintamalleja tavoitteina kustannustehokkaat prosessit.  Anne on ollut mukana haastavissa muutostilanteissa saanut kiitosta muutosjohtamisesta ja esimiestaidoista.

Tutustu myös muihin HR- tai esimieskoulutuksiimme:

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoja

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille johtamis- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää ymmärrystään työelämän ja johtamisen murroksesta ja keinoista vastata väistämättömään muutokseen.

KOULUTUKSEN PÄIVÄMÄÄRÄT ILMOITETAAN MYÖHEMMIN            

Hinta ja ilmoittautuminen

279 € / osallistuja (+ ALV 24 %).

Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä.

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

 

 

 

Ota yhteyttä
Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi