Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, restonomi (AMK)

Kuvituskuva opiskelua

Kiinnostaako Sinua ura matkailualan asiantuntija-, myynti- tai kehittämistehtävissä tai yrittäjänä? Toteuta unelmasi - opiskele restonomiksi Haagassa restonomikampuksella!

Miten matkailualalla tehdään kannattavaa liiketoimintaa asiakaslähtöisesti? Matkailun liikkeenjohdon koulutus profiloituu monipuolisten, työelämälähtöisten osaamisten tuottamiseen alati muuttuvalla ja kehittyvällä matkailualalla. Matkailun liikkeenjohdon koulutusta on tarjolla Suomessa vain Haaga-Helian Haagan restonomikampuksella. Koulutuksen sisältöjä toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä matkailualan toimijoiden kanssa.

Opintojen keskeisen sisällön muodostavat erikoistumisalaopinnot, joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien ammattiosaamisten saavuttamiseen ja ammatillisen profiilin omaksumiseen.

Päivätoteutuksessa vaihtoehtoja on kaksi:

  • Competitive Tourism Destinations tai
  • Developing Transportation, Travel Agency and Event Management Business

monimuotototeutuksessa yksi, Digitaalinen matkailumaailma. 

Täydentävissä opintojaksoissa kehitytään lisää mm. myynnissä, laskentatoimessa, johtamisessa ja viestinnässä. Kansainvälisyys on alalla välttämättömyys ja siksi osa opinnoista toteutetaan englanniksi. Opinnoissa on myös hyvät mahdollisuudet vaihto-opiskeluun, työharjoitteluihin sekä kaksoistutkinto- ja Aviation Management -opintoihin ulkomailla.

Valmistuvat restonomit työskentelevät matkailualalla asiantuntija-, myynti- ja kehittämistehtävissä, esimiehinä tai yrittäjinä ja heillä on vahva käsitys siitä miten matkailualalla tehdään kannattavaa liiketoimintaa. Matkailun liikkeenjohdon koulutuksesta valmistunut restonomi työllistäjiä: kaupunkien ja alueiden julkiset matkailutoimijat, matkailukeskukset, matkatoimistot, matkanjärjestäjät, kongressi- ja messujärjestäjät, liikennepalvelut, ohjelmapalveluyritykset, tapahtumanjärjestäjät, käyntikohteet, nähtävyydet.

Hakeminen

Kevään 2021 yhteishaku

  • Hakuaika: 17.3- 31.3.2021 klo 15.00
  • AMK-valintakoe: AMK-valintakoe pidetään 31.5.-9.6.2021 välisenä aikana. Lue lisää ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.
  • Koulutus alkaa elokuussa 2021
Restonomi amk

Laajuus: 210 op

Koulutusohjelma: Matkailun liikkeenjohdon koulutus

Kampus: Haaga

Opiskelu: Päivä- ja monimuotototeutus

Valmistuneiden nimikkeitä: matkailupalvelujen tuottaja, matkatoimistonjohtaja, yrittäjä, matkailupäällikkö

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK)
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku
Matkailun koulutus, restonomi (AMK)
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku
Hotelli-, ravintola- ja matkailuala, avoin amk
Jatkuva oppiminen