Master-tason opinnot, avoin AMK

Kuvituskuva 2019 master pari

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan kehittäminen, palveluliiketoiminta tai uudet digitaaliset ratkaisut? Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen ja haluat kehittää osaamistasi edelleen, tule opiskelemaan avoimen AMK:n Master-tason opintoja!

Tutustu ennen ilmoittautumistasi huolellisesti ylempien AMK:n/master-tason koulutusten opintojaksoille osallistumisen pääsyvaatimuksiin kohdassa Ilmoittautuminen. Jos tavoitteenasi on suorittaa ylempi AMK-tutkinto, voit master-opintoja (YAMK-opinnot) avoimessa AMK:ssa suoritettuasi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen alkaa 4.8.2021 klo 9.00. Liitä ilmoittautumislomakkeeseen vaadittavat tutkinto- ja työtodistukset. Opintojaan jatkavat opiskelijat voivat ilmoittautua syyslukukaudelle 8.6. alkaen.

AVOIMEN VÄYLÄN KAUTTA TUTKINTO-OPISKELIJAKSI

KENELLE?

Master-tason (YAMK) opintoihin voit osallistua, jos sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto ja kahden vuoden työkokemus valmistumisesi jälkeen.

Lukukausimaksu on 150 euroa ja voit suorittaa haluamasi määrän opintoja lukukauden aikana.  Ilmoittautumisen hetkellä työttöminä tai lomautettuina oleville henkilöille opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2021 (31.12.2021 saakka).

Ota yhteyttä
Katriina
Haverinen
koulutusvastaava, avoin amk
+358 294471615
Katriina.Haverinen@haaga-helia.fi
Uralle vauhtia -mentorointiohjelma
Yrittäjyysopinnot, avoin AMK
Jatkuva oppiminen
HR ja esimiestyö, Avoin AMK
Palveluliiketoiminta ja asiakkuudet, Avoin AMK
Viestintäosaaminen, Avoin AMK
AMKoodari - Maksutonta koodauskoulutusta
Täydennyskoulutus