Majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan polkuopinnot, avoin AMK

Luulot pois! – Tästä lähdetään liikkeelle

Kiinnostaako sinua majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan eri sektoreiden liikkeenjohto? Opiskele polkuopintoja avoimessa AMK:ssa ja tähtää tutkinto-opiskelijaksi restonomikoulutukseen (AMK).

Majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan polkuopinnot toteutetaan päiväopintoina Haagan kampuksella, Pajuniityntie 11. Osa opinnoista suoritetaan itsenäisesti verkossa. Opinnoissa menestyminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa, riittävää englannin kielen osaamista sekä hyviä opiskeluvalmiuksia. Suoritettuasi polkuopintoja vähintään 55 opintopistettä hyvällä opintomenestyksellä voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan restonomitutkintoon.

Jos polkuopintojen suorittaminen ei ole sinulle sopiva vaihtoehto ja haluat opiskella hitaammassa tahdissa, voit suorittaa saman alan pienempiä osaamiskokonaisuuksia tai opintojaksoja. Halutessasi voit myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi suorittamiesi opintojen perusteella, kun avoimen väylän haun hakuvaatimukset täyttyvät.

Tutustu ja ilmoittaudu polkuopintoihin:

Ilmoittautuminen

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukauden 2024 polkuopintoihin alkaa 7.12.2023 klo 9.00.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Polkuopintojen opintomaksu on 150 euroa/lukukausi.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi