Liikunta-alan Master-polkuopinnot, avoin AMK

Kuvituskuva

Tähtää liikunta-alan Master/YAMK-tutkintoon suorittamalla liikunta-alan Master-polkuopintoja avoimessa AMK:ssa.

Oletko kiinnostunut liikunta-alan osaamisesi kehittämisestä valmennuksen, liikunnan edistämisen tai liikuntajohtamisen saralla? 

Master-tason polkuopinnot on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo opintoihin soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Opintojen oppimistehtäviä tehdään liikunta-alan organisaatioihin, joten opinnoissa eteneminen edellyttää, että opiskelija joko jo työskentelee alalla tai hänellä on hyvät yhteydet sopivaan liikunta-alan organisaatioon, jossa oppimistehtävät saa luontevasti suoritettua.  Tutustu ennen ilmoittautumistasi huolellisesti Master-tason opintojen pääsyvaatimuksiin Ilmoittautumisohjeet -sivulla.

Polkuopinnot

Polkuopinnoilla tarkoitetaan vähintään 30 opintopisteen kokonaisuutta tutkinto-opintojen mukaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Hyvin arvosanoin suoritetut polkuopinnot antavat mahdollisuuden hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän haussa ilman valintakoetta. 

Valittavanasi on koko lukuvuoden 2024-25 kestäviä 45 opintopisteen laajuisia polkuopintoja. Vaihtoehtoja on kolme opiskelijan suuntautumisvalinnan mukaan: liikuntajohtaminen, valmennus tai liikunnan edistäminen. 

Polkuopiskelijat suorittavat opintoja yhdessä tutkinto-opiskelijoiden monimuotoryhmän kanssa, Etäopintojen tukena on kolmepäiväisiä lähijaksoja kuusi kertaa lukuvuoden 2024-2025 aikana. Opetuspaikka on Haaga-Helian Pasilan kampus, Ratapihantie 13. Poikkeuksena ovat syyskuu 2024 ja toukokuu 2025, jolloin lähijaksot pidetään Vierumäellä.  

Liikunta-alan master-tason opintojaksot

Jos haluat päivittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista ilman tutkintotavoitetta, master-tason opintojaksojen suorittaminen voi olla sinulle sopivin vaihtoehto. Löydät avoimen AMK:n master-tason opintojaksot koulutushausta

Ennen opintojaksolle ilmoittautumista kannattaa tutkia huolellisesti sen ennakkotietovaatimukset ja kunkin monimuotototeutuksen lähijaksojen päivämäärät. Halutessasi voit myöhemmin hakea avoimen väylän haussa tutkinto-opiskelijaksi avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintojen perusteella edellyttäen, että olet suorittanut opinnot hyvällä opintomenestyksellä ja suoritetut opinnot soveltuvat hakemaasi tutkintoon.

Haaga-Heliassa keskenjääneen tutkinnon jatkaminen avoimessa AMK:ssa

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa Haaga-Helian Master-tutkinto päätökseen sen jälkeen, kun opiskeluoikeusaika on päättynyt. Opintojaan jatkavat Master-opiskelijat voivat suorittaa puuttuvat opintojaksot Master-tarjonnasta ja saada opinnäytetyölle ohjausta. Opintojaan jatkavat Master-opiskelijat ilmoittautuvat suoraan avoimen opintopalveluihin (ei polkuopintoihin). Ks. yhteystiedot.

Jo ennen ilmoittautumista tai välittömästi sen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä omasta suuntautumisesta vastaavaan opettajaan, jotta hänkin tietää suunnitelmasta ja voi tarvittaessa ohjata opintojen kulkua.

Ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin alkaa 28.5.2024 klo 9.00.

Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Polkuopintojen opintomaksu on 450 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen master-tason opintojaksoille

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi