Liiketalouden tradenomi, Helsinki (AMK)

Kuvituskuva

Haaga-Helia on Suomen ja Pohjoismaiden suurin liiketalouden kouluttaja. Liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa laaja-alaisen liiketoimintaosaamisen ja mahdollisuuden opiskella liiketalouden osa-alueita käytännönläheisesti, yhteistyössä yritysten kanssa.

Helsingissä liiketalouden tradenomiopintoja on tarjolla kahdella kampuksella, Malmilla ja Pasilassa. Molemmille kampuksille on erinomaiset kulkuyhteydet ja ne tarjoavat inspiroivat oppimistilat. Pasilassa on hyödynnetty uutta teknologiaa erilaisissa labeissa ja oppimisympäristöissä, esimerkiksi myynnin opinnoissa SalesLab & eComLab sekä taloushallinnon opinnoissa hyödynnettävä pakopelihuone. Opintojaksoilla tehdään yhteistyötä yritysten kanssa aidoissa työelämäprojekteissa. Projektitoimeksiannot auttavat opiskelijoita verkostoitumaan jo opintojen aikana, mikä edesauttaa työllistymistä.    

Tradenomiopiskelijana saat vahvan pohjan työelämään ja hyvän ammattiosaamisen. Opit toimimaan erilaisissa tiimeissä ja verkostoissa, kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaan tarpeita, tunnistamaan mahdollisuuksia sekä luomaan ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja työelämän kanssa. Saat vahvan liiketaloudellisen ajattelutavan sekä valmiuden tarttua haasteisiin ja toimia muuttuvissa tilanteissa.  

Uudistunut koulutustarjontamme mahdollistaa sinulle opintojen joustavan ja yksilöllisen suunnittelun ja monipuoliset opiskelutavat. Tarjoamme liiketalouden keskeisimmät suuntautumisvaihtoehdot, joiden lisäksi voit valita opintoja tietojenkäsittelyn, restonomin, medianomin tai liikunnanohjaajan opinnoista. Suuntautumisvaihtoehtomme päiväopinnoissa ovat yritysmyynti ja asiakkuudet, markkinointi ja viestintä, asiantuntijapalvelut ja kielet, talous ja rahoitus, HR ja johtaminen, palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen sekä yrittäjyys. Monimuoto-opinnoissa suuntautumisvaihtoehdot ovat talous ja rahoitus, HR ja johtaminen, palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen sekä yrittäjyys. Monimuoto-opiskelijana voit valita myös päiväopintojen suuntautumisopintojaksoja, joista monia järjestetään myös virtuaalisina. Liiketalouden monimuotokoulutukseen sisältyy lähiopetuksen lisäksi virtuaaliopintoja. Koulutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin. 

Voit rakentaa mielenkiintoisia opintoyhdistelmiä, esimerkiksi myynti ja tietojenkäsittely / talousosaaminen ja journalismi / HR, kielet ja matkailuliiketoiminta. Kielitarjontamme on monipuolinen (englanti, espanja, japani, kiina, ranska, ruotsi, saksa, suomi, venäjä ja viro), ja voit valita opintoja myös englanninkielisestä opetustarjonnasta.  

Koulutus järjestetään Pasilan ja Malmin kampuksilla, joihin opiskelijat jaetaan satunnaisotannalla. Mitä pidemmälle opinnot etenevät, sitä vähemmän lähiopetus on riippuvainen opiskelijan kotikampuksesta. 

Haaga-Helian tradenomit työllistyvät hyvin ja ovat arvostettuja ammattilaisia, jotka toimivat asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. Haaga-Heliasta valmistuneilla on erittäin hyvä työllisyystilanne, sillä lähes 95 prosenttia valmistuneista löytää työpaikan opintojensa aikana tai pian valmistumisen jälkeen.

Hakeminen

Kevään 2022 yhteishaku:


Tradenomi (AMK), liiketalous Helsinki, aloitus syksyllä 2022

  • Hakuaika: 16.3.-30.3.2022 klo 15.00
  • Päivätoteutus ja monimuotototeutus
  • AMK-valintakoe: AMK-valintakoe pidetään touko-kesäkuussa 2022. Lue lisää ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.
  • Koulutus alkaa elokuussa 2022.
  • Valintaperusteet on julkaistu Opintopolussa.

Tradenomi (AMK), liiketalous Porvoo, aloitus syksyllä 2022

  • Hakuaika: 16.3.-30.3.2022 klo 15.00
  • Päivätoteutus ja monimuotototeutus
  • AMK-valintakoe: AMK-valintakoe pidetään touko-kesäkuussa 2022. Lue lisää ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.
  • Koulutus alkaa elokuussa 2022.
  • Valintaperusteet on julkaistu Opintopolussa.
Katso Natasha Madlalan mietteitä liiketalouden opiskelusta Porvoossa
Porvoossa voit opiskella liiketaloutta myös monimuotokoulutuksena
Tradenomi amk

Laajuus: 210 op

Koulutus: Liiketalouden tradenomi

Kampus: Malmi ja Pasila

Opiskelu: Päivä- ja monimuotototeutus

Päiväopetus järjestetään pääsääntöisesti klo 8.00-16.00.

Monimuotototeutuksessa lähiopinnot järjestetään pääsääntöisesti klo 17.40-20.30.

Lähiopetuksen lisäksi tarjolla on verkko-opintoja ja työn opinnollistamista.

Valmistuneiden nimikkeitä: myyntipäällikkö, myyntineuvottelija, tuotepäällikkö, account manager, palvelupäällikkö, digitaalisen markkinoinnin suunnittelija, sijoitusasiantuntija, HR-assistentti, palvelumuotoilija, ostaja, ostopäällikkö, vientipäällikkö, tiiminvetäjä, osastopäällikkö, yrittäjä, tuotepäällikkö, account manager, kirjanpitäjä, laskenta-assistentti, controller, laskentapäällikkö

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi