Lean perusteet - tuplaa tuottavuutesi asiakaslähtöisesti

Kuvituskuva haastattelu

Tutustut Lean -ajattelun perusteisiin, opit tunnistamaan hukkaa omassa työssäsi ja saat ajatuksia, miten voisit kehittää omaa, jokapäiväistä työtäsi.

Lean on asiakaslähtöinen ja ihmiskeskeinen tapa kehittää kaikkea yrityksen toimintaa. Se on yhdistelmä ajattelutapaa ja hyväksitodettuja käytännön työkaluja ja toimintatapoja. Ajattelu on lähtöisin tuotantoympäristöstä, mutta periaatteet ja kehitystavat toimivat yhtälailla myös toimistotyössä. Viime vuosina yhä useampi yritys on jatkanut kehitysmatkaansa tuotekehitykseen, henkilöstötyöhön tai vaikka asiakaspalveluun. Tulokset ovat olleet hienoja.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kuulet käytännön esimerkkien kautta, miten kymmenet yritykset ovat merkittävästi parantaneet kykyään palvella asiakkaitaan osallistamalla koko henkilöstönsä kehitystyöhön. Käytännön harjoitteet syventävät oppimista osana koulutusta.

Kouluttaja

Timo Haapsaari on kokenut Lean -valmentaja, joka on aloittanut Lean -matkansa lähes 15 vuotta sitten. Yrittäjänä Timo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on valmentanut tiimejä johtoryhmistä työntekijöihin lukuisilla eri toimialoilla. Vuosien aikana kehitystiimien työ on palkittu kolmesti Suomen Lean Yhdistyksen jakamalla Vuoden Lean Teko -palkinnolla.

Koulutus toteutaan yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Koulutusta toteutetaan ajoittain myös avoimena koultuksena. Tällöin koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Aika ja paikka ja hinta
Koulutus toteutetaan räätälöitynä koulutuksena. Otathan yhteyttä lomakkeella ja teemme teille mielellämme tarjouksen. 

Ota yhteyttä
Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi