Lean perusteet - tuplaa tuottavuutesi asiakaslähtöisesti

Kuvituskuva haastattelu

Lean on asiakaslähtöinen ja ihmiskeskeinen tapa kehittää kaikkea yrityksen toimintaa. Se on yhdistelmä ajattelutapaa ja hyväksitodettuja käytännön työkaluja ja toimintatapoja. Ajattelu on lähtöisin tuotantoympäristöstä, mutta periaatteet ja kehitystavat toimivat yhtälailla myös toimistotyössä. Viime vuosina yhä useampi yritys on jatkanut kehitysmatkaansa tuotekehitykseen, henkilöstötyöhön tai vaikka asiakaspalveluun. Tulokset ovat olleet hienoja.

Koulutuksen sisältö

Tässä koulutuksessa tutustut Lean -ajattelun perusteisiin, opit tunnistamaan hukkaa omassa työssäsi ja saat ajatuksia, miten voisit kehittää omaa, jokapäiväistä työtäsi. Käytännön esimerkkien kautta kuulet, miten kymmenet yritykset ovat merkittävästi parantaneet kykyään palvella asiakkaitaan osallistamalla koko henkilöstönsä kehitystyöhön. Käytännön harjoitteet syväntävät oppimista osana koulutusta.


Kouluttaja

Timo Haapsaari on kokenut Lean -valmentaja, joka on aloittanut Lean -matkansa lähes 15 vuotta sitten. Yrittäjänä Timo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on valmentanut tiimejä johtoryhmistä työntekijöihin lukuisilla eri toimialoilla. Vuosien aikana kehitystiimien työ on palkittu kolmesti Suomen Lean Yhdistyksen jakamalla Vuoden Lean Teko -palkinnolla.
 

Lisätietoa koulutuksesta

Aika ja paikka

Koulutus sisältää kaksi virtuaalisessiota:

  • 4.5. klo 9-12 Teamsissa tai Zoomissa ja
  • 11.5. klo 9-12 Teamsissa tai Zoomissa

Hinta ja ilmoittautuminen

470 € / osallistuja (+ ALV 24 %). Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittaudu nyt!

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.