Olet täällä

Tule osaksi nostetta!

Tule osaksi nostetta!

LahjoitaOlemme luoneet nykyisen AMK-järjestelmän perustukset. Nostaneet koulutustason vastaamaan yrityselämän ja yhteiskunnan vaatimuksia - rohkeasti ja innovatiivisesti.

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Business College Helsinki, sihteeri- ja urheiluopisto, matkailu, hotelli- ja ravintolaopisto, ATK-instituutti; näissä ovat Haaga-Helian juuret. Nämä kaikki ovat tuoneet nostetta Suomen kilpailukyvylle. Ei vain koulutuksen, mutta myös vaikuttamisen, työllistämisen ja verkostoitumisen keinoin.

Kuuntele Noste-podcast Mikko Kääriästä, miehestä William K:n takana:

 

 

Nyt on aika nostaa tarinamme seuraavalle tasolle. Kohti tulevaisuutta. Tule osaksi nostetta. Lahjoita nyt.

Näin lahjoituksesi käytetään

Tukesi kohdistetaan esimerkiksi oppimisympäristöjen kehitykseen, joita ovat esimerkiksi myynnin tulevaisuuteen keskittyvien Sales ja eComLabit . Niissä hyödynnetään tekoälyä, biometriikkaa ja edistyneimpiä ohjelmistoja, joiden avulla myyjä pääsee selville siitä, mitä asiakas oikeasti ajattelee. Voit myös lahjoittaa oppimisen digitaalisiin välineisiin, opiskelijoiden hyvinvointiin, kansainvälistymiseen (esim. opiskelijoiden opintomatkoihin) tai Haaga-Helian yleiseen kehittämiseen.

 

 

Lahjoita

KYSY MEILTÄ, MITEN TULET OSAKSI NOSTETTA

Lahjoitus tehdään Haaga-Helian toiminnan tukemiseen (ammattikorkeakoululain 932/2014, 4 §). Lahjoitus on vastikkeeton eikä siihen sisälly ehtoja.

Kaikki lahjoituksia koskevat tiedot (lahjoittaja, määrä, kohdentaminen) ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia. Lahjoitusvarat on tarkoitus käyttää lahjoittajan lahjakirjan mukaisesti tai vuosittain budjetin mukaisesti kahden vuoden kuluessa lahjoituksen vastaanottamisesta.

Haaga-Helialla on Poliisihallinnon rahankeräyslupa RA/2017/1176 ja se on voimassa 17.11.2017–31.12.2019. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.