Tule osaksi nostetta | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Olet täällä

Tule osaksi nostetta

Tule osaksi nostetta

LahjoitaOlemme luoneet nykyisen AMK-järjestelmän perustukset. Nostaneet koulutustason vastaamaan yrityselämän ja yhteiskunnan vaatimuksia jo 1800-luvulta lähtien - rohkeasti ja innovatiivisesti.

Liikemiesten kauppaopisto, sihteeri- ja urheiluopisto, matkailu, hotelli- ja ravintolaopisto, ATK-instituutti; jokaisen juuret ovat Haaga-Heliassa. Nämä kaikki ovat tuoneet nostetta Suomen kilpailukyvylle. Ei vain koulutuksen, mutta myös vaikuttamisen, työllistämisen ja verkostoitumisen keinoin.

Kuuntele Noste-podcast Mikko Kääriästä, miehestä William K:n takana:

 

 

Nyt on aika nostaa tarinamme seuraavalle tasolle. Kohti tulevaisuutta. Tule osaksi nostetta. Lahjoita nyt.

Näin lahjoituksesi käytetään

Tukesi kohdistetaan esimerkiksi oppimisympäristöjen kehitykseen, joita ovat esimerkiksi myynnin tulevaisuuteen keskittyvien Sales ja eComLabit . Niissä hyödynnetään tekoälyä, biometriikkaa ja edistyneimpiä ohjelmistoja, joiden avulla myyjä pääsee selville siitä, mitä asiakas oikeasti ajattelee. Voit myös lahjoittaa oppimisen digitaalisiin välineisiin, opiskelijoiden hyvinvointiin, kansainvälistymiseen (esim. opiskelijoiden opintomatkoihin) tai Haaga-Helian yleiseen kehittämiseen.

Yli 850 euron lahjoitukset verovähennyskelpoisia

Yksityishenkilöille verovähennyskelpoisen lahjoituksen alaraja on 850 euroa ja yläraja 500 000 euroa vuodessa. Lahjoituksen saa vähentää puhtaasta ansiotulosta (tuloverolaki 98 a §). Lahjoituksen voi tehdä useassa erässä verovuoden aikana.

Yhteisöille verovähennyskelpoisen lahjoituksen alaraja on 850 euroa ja yläraja 250 000 euroa vuodessa (tuloverolaki 57 §).

Lahjoita

KYSY MEILTÄ, MITEN TULET OSAKSI NOSTETTA