Olet täällä

Tule osaksi nostetta

Tule osaksi nostetta

LahjoitaOlemme luoneet nykyisen AMK-järjestelmän perustukset. Nostaneet koulutustason vastaamaan yrityselämän ja yhteiskunnan vaatimuksia jo 1800-luvulta lähtien - rohkeasti ja innovatiivisesti.

Liikemiesten kauppaopisto, sihteeri- ja urheiluopisto, matkailu, hotelli- ja ravintolaopisto, ATK-instituutti; jokaisen juuret ovat Haaga-Heliassa. Nämä kaikki ovat tuoneet nostetta Suomen kilpailukyvylle. Ei vain koulutuksen, mutta myös vaikuttamisen, työllistämisen ja verkostoitumisen keinoin.

Kuuntele Noste-podcast Mikko Kääriästä, miehestä William K:n takana:

Nyt on aika nostaa tarinamme seuraavalle tasolle. Kohti tulevaisuutta. Tule osaksi nostetta. Lahjoita nyt.

Näin lahjoituksesi käytetään

Tukesi kohdistetaan uusien, myynnin tulevaisuuteen keskittyvien SalesLabin ja eComLabin kehittämiseen. Niissä hyödynnetään tekoälyä, biometriikkaa ja edistyneimpiä ohjelmistoja, joiden avulla myyjä pääsee selville siitä, mitä asiakas oikeasti ajattelee. Haaga-Helian lahjoituksille on nyt auki erityinen aikaikkuna. Kun lahjoitat viimeistään 31.12.2018, hyöty moninkertaistuu, sillä valtio maksaa lahjoituksille vastinrahan. Lahjoitusten vastinrahakelpoisuuden ratkaisee valtioneuvosto. 

Yli 850 euron lahjoitukset verovähennyskelpoisia

Yksityishenkilöille verovähennyskelpoisen lahjoituksen alaraja on 850 euroa ja yläraja 500 000 euroa vuodessa. Lahjoituksen saa vähentää puhtaasta ansiotulosta (tuloverolaki 98 a §). Lahjoituksen voi tehdä useassa erässä verovuoden aikana.

Yhteisöille verovähennyskelpoisen lahjoituksen alaraja on 850 euroa ja yläraja 250 000 euroa vuodessa (tuloverolaki 57 §).

Lahjoita

KYSY MEILTÄ, MITEN TULET OSAKSI NOSTETTA