Olet täällä

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus, restonomi (ylempi amk), Helsinki

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus, restonomi (ylempi amk), Helsinki

Siirtohakijat ja Avoimen polun hakijat syksyn 2018 haussa keväällä 2019 alkaviin opintoihin, hakevat Palveluliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen -koulutusta edeltävään Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelmaan, katso tiedot täältä.

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä palvelualoilla, esimerkiksi matkailu-, hotelli- ja ravintolaliiketoiminnassa.

Koulutus sopii restonomin (AMK), tradenomin (AMK) tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneelle henkilölle, joka työskentelee palveluliiketoiminnan piirissä.

Lisäksi valmistuneet pystyvät kehittämään kilpailukykyisiä palvelutuotteita ja -konsepteja ja käyttämään uusia työkaluja ja -menetelmiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Löydä oma intohimosi ja ota seuraava askel urallasi

Opintojen alussa opiskelija tekee henkilökohtaisen opintosuunnitelman yhdessä ohjaajan kanssa. Opinnoissa voi siis keskittyä kokonaisuuksiin, jotka tukevat omia uratoiveita.

Suuntautumisvaihtoehdot

Yhdistä opiskelu ja työ

Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1,5–3 vuodessa. Opiskelu koostuu työelämälähtöisistä tehtävistä, lähitapaamisista ja opinnäytetyön tekemisestä. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuina. Lisäksi osa lähitapaamisista toteutetaan koko päivän kestoisena intensiiviopetuksena. Opinnoissa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä. Tämä koulutus toteutetaan osin suomeksi ja osin englanniksi.

Tutkinto: Restonomi (ylempi AMK), 90 op

Kampus: Haaga/Pasila
Opiskelumuoto: intensiivi-, ilta- ja verkko-opiskelu
Valmistuneiden nimikkeitä: kehitysjohtaja, ketjujohtaja, ravintolatoimenjohtaja

Hakuaika: 20.3.-3.4.2019

Ennakkotehtävä: Julkaisupäivä 20.3.2019. Palautuspäivä 10.4.2019.
Pääsykoe: Pasilassa 20.5.2019
Opinnot alkavat: elokussa 2019
Hakutiedot Opintopolussa