Olet täällä

Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus, tradenomi (Ylempi amk), Helsinki ja Porvoo

Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus, tradenomi (Ylempi amk), Helsinki ja Porvoo

Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä yrityksissä, yhteisöissä ja julkishallinnossa.

Koulutuksen jälkeen valmistuneet pystyvät toteuttamaan muutoshankkeita sekä kehittämään organisaation toimintaa ja kilpailukykyä eri osa-alueilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutus antaa valmiudet toimia esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:

  • kehittämisprojektien johtajana
  • liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä
  • jonkin toiminnon vetäjänä tai
  • itsenäisenä yrittäjänä.

Seuraa intohimoasi ja muokkaa opinnot tukemaan seuraava askelta urallasi

Opintojen alussa opiskelija tekee henkilökohtaisen opintosuunnitelman yhdessä ohjaajan kanssa. Opinnoissa voi siis keskittyä kokonaisuuksiin, jotka tukevat omia uratoiveita.

Suuntautumisvaihtoehdot

Huom! Keväällä 2019 järjestetään kaksi hakua Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutukseen. Molemmat koulutukset alkavat syksyllä 2019 mutta toinen Pasilan kampuksella ja toinen Porvoon kampuksella. Pasilan koulutuksessa ovat  valittavana kaikki suuntautumiset ja Porvoon koulutuksessa ovat valittavina suuntautumiset Asiakassuhteet ja myynti sekä Yrittäjyys ja liiketoiminnan suunnittelu.

Yhdistä opiskelu ja työ

Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1,5–3 vuodessa. Opiskelu koostuu työelämälähtöisistä tehtävistä, lähitapaamisista ja opinnäytetyön tekemisestä. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuina. Lisäksi osa lähitapaamisista toteutetaan koko päivän kestoisena intensiiviopetuksena. Opinnoissa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä. Tämä koulutus toteutetaan osin suomeksi ja osin englanniksi.

Tutkinto: Tradenomi (ylempi AMK), 90 op

Kampus: Pasila ja Porvoo 
Opiskelumuoto: intensiivi-, ilta- ja verkko-opiskelu
Valmistuneiden nimikkeitä: kehityspäällikkö, projektipäällikkö, viestintäpäällikkö, markkinointipäällikkö, henkilöstöpäällikkö

Hakuaika Pasilan ja Porvoon koulutukset: 20.3.-3.4.2019

Ennakkotehtävä: Julkaisupäivä 20.3.2019. Palautuspäivä 10.4.2019.
Pääsykoe: Pasilan ja Porvoon koulutuksiin järjestetään yhteinen pääsykoe Pasilassa 20.5.2019.
Opinnot alkavat: elokuussa 2019
Katso Pasilan kampuksen hakutiedot: Opintopolku.fi
Katso Porvoon kampuksen hakutiedot: Opintopolku.fi