Olet täällä

Varaa paikkasi tulevaisuuden työelämään!

Varaa paikkasi tulevaisuuden työelämään!

Haaga-Helian yli 10 000 opiskelijaa Helsingissä, Vierumäellä ja Porvoossa toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa. Voit opiskella joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti tai työn ohessa.

Meiltä löytyy laaja valikoima ammattikorkeakoulu- ja master-tutkintoja niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi koulutamme myös ammatillisia opettajia, opinto-ohjaajia ja ammatillisia erityisopettajia.

Opiskelijoidemme työllistyminen on huippuluokkaa. Meiltä valmistuu myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Tule mukaan kansainväliseen opiskelijayhteisöömme!

Hakeminen Haaga-Heliaan

Voit hakea Haaga-Helian suomenkielisiin koulutuksiin kevään ja syksyn yhteishaussa. Haut englanninkielisiin koulutuksiin järjestetään pääsääntöisesti tammi- ja syyskuussa. Haaga-Helian englanninkieliset koulutukset eivät ole mukana yhteishaussa.

Tarkista meneillään ja tulossa olevat hakuajat sivulta Haut ja hakuohjeita. Seuraava yhteishaku on syksyllä 2019.

SAT-haku englanninkielisiin ohjelmiin

Haaga-Helian englanninkielisiin Bachelor-ohjelmiin on mahdollista hakea myös SAT-testin tuloksilla. Hakija toimittaa SAT-testistä saamansa tulokset Haaga-Heliaan, eikä hänen tarvitse osallistua valintakokeeseen. Lisätietoja hakuprosessista löydät täältä.

SAT-haku tammikuussa 2020 alkaviin opintoihin on 1.8. - 15.10.2019.