Olet täällä

Varaa paikkasi tulevaisuuden työelämään!

Varaa paikkasi tulevaisuuden työelämään!

Haaga-Helian yli 10 000 opiskelijaa Helsingissä, Vierumäellä ja Porvoossa toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa. Voit opiskella joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti tai työn ohessa.

Meiltä löytyy laaja valikoima ammattikorkeakoulu- ja master-tutkintoja niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi koulutamme myös ammatillisia opettajia, opinto-ohjaajia ja ammatillisia erityisopettajia.

Opiskelijoidemme työllistyminen on huippuluokkaa. Meiltä valmistuu myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Tule mukaan kansainväliseen opiskelijayhteisöömme!

Hakeminen Haaga-Heliaan

Voit hakea Haaga-Helian suomenkielisiin koulutuksiin kevään ja syksyn yhteishaussa. Haut englanninkielisiin koulutuksiin järjestetään pääsääntöisesti tammi- ja syyskuussa. Haaga-Helian englanninkieliset koulutukset eivät ole mukana yhteishaussa.

Tarkista meneillään ja tulossa olevat hakuajat sivulta Haut ja hakuohjeita.

Syksyn 2019 yhteishaku

Syksyn 2019 korkeakoulujen yhteishaku alkaa 4.9. ja päättyy 18.9. klo 15. Haaga-Heliassa on haussa seuraavat koulutukset:

Suomenkieliset AMK-tutkinnot:

Suomenkieliset Master-tutkinnot

Syksyn haku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa 4.9. ja jatkuu 19.9. klo 15 asti. Haaga-Helian englanninkieliset ohjelmat eivät ole mukana yhteishaussa, joten niitä varten tulee täyttää oma hakulomake opintopolussa. Haussa ovat seuraavat koulutukset:

Bachelor's degree programmes in English

Master's degree programmes in English

SAT-haku englanninkielisiin ohjelmiin

Haaga-Helian englanninkielisiin Bachelor-ohjelmiin on mahdollista hakea myös SAT-testin tuloksilla. Hakija toimittaa SAT-testistä saamansa tulokset Haaga-Heliaan, eikä hänen tarvitse osallistua valintakokeeseen. Lisätietoja hakuprosessista löydät täältä.

SAT-haku tammikuussa 2020 alkaviin opintoihin on 1.8. - 15.10.2019.