Olet täällä

Varaa paikkasi tulevaisuuden työelämään!

Varaa paikkasi tulevaisuuden työelämään!

Haaga-Helian yli 10 000 opiskelijaa Helsingissä, Vierumäellä ja Porvoossa toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa. Voit opiskella joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti tai työn ohessa.

Meiltä löytyy laaja valikoima ammattikorkeakoulu- ja master-tutkintoja niin suomeksi kuin englanniksi. Tämän lisäksi koulutamme myös ammatillisia opettajia, opinto-ohjaajia sekä erityisopettajia.

Opiskelijoidemme työllistyminen on huippuluokkaa. Meiltä valmistuu myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Tule mukaan kansainväliseen opiskelijayhteisöömme!

Hakeminen Haaga-Heliaan

Voit hakea Haaga-Helian suomenkielisiin koulutusohjelmiimme kevään ja syksyn yhteishaussa. Haku englanninkielisiin koulutusohjelmiimme järjestetään pääsääntöisesti tammikuussa ja syyskuussa. Haaga-Helian englanninkieliset ohjelmat eivät ole mukana yhteishaussa.

Tällä hetkellä (29.10.-4.12.2018) haussa ovat:

SAT-haku englanninkielisiin ohjelmiin

Haaga-Helian englanninkielisiin Bachelor-ohjelmiin on mahdollista hakea valintakokeen lisäksi myös SAT-testin tuloksilla. SAT-haussa hakija toimittaa Haaga-Heliaan SAT-testistä saamansa tulokset, eikä hänen tarvitse osallistua valintakokeeseen. Lisätietoja hakuprosessista löydät täältä.

SAT-haku elokuussa 2019 alkaviin opintoihin on käynnissä 1.11.2018 - 9.4.2019.