Olet täällä

Liikunnanohjaaja

Liikunnanohjaaja

Hyvinvointi on meillekin sydämen asia. Tee intohimostasi itsellesi ammatti ja valmistu liikunnanohjaajan monipuoliseen työhön koulutusohjelmastamme.

Jos haluat tehdä joka päivä työksesi sitä mitä rakastat, on tämä linja juuri sinua varten. Moniulotteiset opinnot ja kannustava yhteisö luovat pohjan liikunta-alan asiantuntijuudellesi. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä monipuolisissa ohjaus-, koulutus- ja valmennustehtävissä joko julkishallinnossa, kansalaisjärjestöissä tai yksityissektorilla.

Koulutusohjelmat, liikunnanohjaaja

Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus, amk

Liikunnanohjaaja voi toimia julkishallinnossa, kansalaisjärjestöissä tai yksityissektorilla. Työ voi sisältää hallinnollisia tehtäviä, kuten suunnittelua, markkinointia, organisointia ja johtamista. Liikunnanohjaaja voi työskennellä monipuolisissa ohjaus-, koulutus- ja valmennustehtävissä ja toimia myös yrittäjänä. 

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus, master

Koulutuksen tavoitteena on parantaa opiskelijan valmiuksia työskennellä liikunta- ja hyvinvointipalveluyritysten, liikunnan kansalaisjärjestöjen sekä kunnallisen liikuntatoimen vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä. Opiskelija saa tutkimustietoon perustuvan käsityksen liikunta-alasta ja sen kehitysnäkymistä sekä kehittää johtajuuden, viestinnän ja markkinoinnin valmiuksiaan.