Haut ja hakuohjeita | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Olet täällä

Haut ja hakuohjeita

Haut ja hakuohjeita

Haaga-Heliassa voit opiskella liiketalouden, liiketoiminnan palveluratkaisujen ja kielten, hotelli-, ravintola- ja matkailualan, liikunta-alan, toimittajatyön ja tietotekniikan asiantuntijaksi. Koulutukset on esitelty Opintopolussa, Hakijan oppaassa (pdf) ja vasemmalla olevassa valikossa otsikoilla AMK-tutkinnot ja Ylemmät AMK-tutkinnot.

Jos olet jo Haaga-Helian opiskelija ja mietit koulutusohjelman vaihtoa Haaga-Helian sisällä → ks. ohjeet opiskelijoiden Mynetistä >>

HAKU KÄYNNISSÄ

Valintaperusteet, hakuohjeet ja hakulomakkeet julkaistaan Opintopolussa.

  • 23.1.–8.4.2020 SAT-haku englanninkielisiin Bachelor-koulutuksiin: Business Information Technology, Business Service Solutions and Languages, International Business, Hospitality, Tourism and Experience Management and Tourism and Event Management.
  • 18.3.–1.4.2020 korkeakoulujen toinen yhteishaku (suomen- ja ruotsinkieliset koulutukset)
  • 24.3.16.4.2020 Avoimen väylän haku

TULOSSA HAKUUN

  • 30.4.-14.5. Siirtohaku

Hakeminen - Tästä pääset opintopolkuun

Aiotko hakea korkeakouluun?
Yhteishaussa voi hakea samalla hakulomakkeella sekä ammattikorkeakouluihin että yliopistoihin. Hakulomakkeelle voi merkitä kuusi hakukohdetta mieluisuusjärjestyksessä.
Usein kysytyistä kysymyksistä voi löytyä vastaus sinua askarruttavaan asiaan ja alla oleva video antaa neuvoja yhteishaussa hakemiseen.

Korkeakoulujen kevään 2020 yhteishaussa käyttöönotettavat ammattikorkeakoulujen yhteiset todistusvalinnan pisteytysmallit löytyvät Opintopolusta. Todistusarvosanojen pisteyttämiseen perustuvan opiskelijavalinnan rinnalla säilyvät valintakokeeseen ja muihin osaamisperusteisiin perustuvat valintaväylät.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.