Olet täällä

Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutus

Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutus

Digitaalisen talousohjauksen koulutus vastaa tulevaan suureen työtehtävien murrokseen. Koulutuksessa syvennytään taloushallinnon ohjaukseen, prosessien ja työroolien muutokseen.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Laurea-ammattikorkeakoulu toteuttavat koulutuksen yhteistyössä.

KENELLE

Koulutus on suunnattu tradenomeille tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on työkokemusta taloushallinnon tai rahoituksen tehtävistä ja halua uudistaa ja syventää osaamistaan.

HYÖTY OPISKELIJALLE

Opit teorian ja käytännön avulla digitaalisesta taloushallinnosta laaja-alaisesti parhaiden ammattilaisten ohjauksessa. Koulutusmoduulit sisältävät asiakokonaisuuksia digitaalisesta liiketoiminnasta, talousjohtamisesta, raportoinnista ja sen kehittämisestä, liiketoiminnan mittaamisesta sekä raporttien visualisoinnista. Lisäksi tutustut koulutusohjelman aikana erilaisiin työkaluihin, joista osasta on mahdollista myöhemmin suorittaa myös sertifikaatti.

Koulutus on 30 opintopisteen laajuinen ja koostuu moduuleista, joita voi anoa hyväksi luettavaksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon.

HYÖTY YRITYKSELLE

Koulutus on suunniteltu yhdessä yritysten kanssa ja vastaa niihin käytännön haasteisiin, joita digitaalisuus tuo organisaatioille. Koulutuksen aikana työntekijänne syventää digitaalista osaamistaan, uudistaa talousraportointia ja -ohjausta osana uutta talousjohtamista. Tavoitteena on tukea oppimista ja osaamista ja tarjota työkaluja, joita tarvitaan taloushallinnon ja rahoituksen tehtävissä uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Koulutuksen tehtävät voidaan linkittää organisaation omiin ajankohtaisiin kehittämisprojekteihin.

MODUULIT JA AIKATAULU

Koulutus järjestetään 20.9. 2018 – 24.5.2019 välisenä aikana ja sisältää 30 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden, johon sisältyy 11 lähityöskentelypäivää sekä etätyönä tehtäviä harjoituksia.

Lähipäivät järjestetään torstaisin ja perjantaisin seuraavasti:

 • 20.-21.9.2018 *
 • 25.-26.10.2018*
 • 22.-23.11.2018 *
 • 24-25.1.2019 TAMK Tampere
 • 14.-15.3.2019*
 • 24.5.2019*

(* pääkaupunkiseutu: Haaga-Helia Pasila/ Laurea Tikkurila / Metropolia Myyrmäki)

Opetus järjestetään pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla hyvien junayhteyksien päässä. Yksi lähijakso on Tampereella.

Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutus

KOULUTTAJAT

 • Susanna Honka, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
 • Merja Lindholm, Metropolia Ammattikorkeakoulu
 • Tero Hujala, Metropolia Ammattikorkeakoulu
 • Kaija Koivusalo, Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Lauri Larjavaara, Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Pasi Kuusijärvi, Tampereen ammattikorkeakoulu
 • muita alan asiantuntijoita

HINNAT JA HAKEMINEN

Koulutukseen mahtuu mukaan yhteensä 60 opiskelijaa (max 15 opiskelijaa/amk). Koulutuksen hinta on 950 € (alv 0 %). Opintomaksu laskutetaan kahdessa osassa: toinen osa vuoden 2018 puolella ja toinen alkuvuodesta 2019

Koulutukseen voivat hakea ne, joilla on soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto sekä taloushallinnon tai rahoituksen työkokemusta. Koulutus toteutetaan suomeksi, mutta osa materiaalista on englanninkielistä.

Hakeminen: Hakeminen tapahtuu verkoston yhteiseltä sivustolta löytyvän linkin kautta. Haku on voimassa kaikkiin neljään ammattikorkeakouluun, mutta haun yhteydessä voi esittää toiveen, mihin ammattikorkeakouluun haluaa tulla valituksi. Koulutus on saman sisältöinen riippumatta siitä, mihin ammattikorkeakouluun opiskelija valitaan.

Hakukelpoiset hakijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Valinta tehdään hakuajan päättymisen jälkeen, viimeistään 5.6.2018. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla. Valittujen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan viimeistään 15.6.2018.

Opiskelupaikan vahvistamisen jälkeen ennen koulutuksen alkua tehdyistä perumisista peritään 50 % koulutusmaksusta valinta- ja hallintokuluina. Jos opiskelija keskeyttää opintonsa, veloitetaan koko koulutusmaksu.

Lisätietoa koulutuksesta: Haaga-Helia, Tuuli Itkonen,  tuuli.itkonen(at)haaga-helia.fi

AMK logot