Olet täällä

Opetustarjonta Avoimessa AMK:ssa

Opetustarjonta Avoimessa AMK:ssa

Tutustu Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opetustarjontaan ja löydä oma polkusi! Huom. Osa lähiopetusta sisältävistä opintojaksoista on voitu joutua siirtämään verkko-opetukseksi vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Opettajat tiedottavat mahdollista muutoksista.

Syyslukukauden 2020 opetustarjonta, aikataulut ja ilmoittautuneiden määrät

Voit myös katsoa opintokokonaisuuksia alta olevasta listasta.

Ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2020 on nyt käynnissä! Opetus alkaa 24.8.2020. Tarkista aina ennen ilmoittautumista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa. Syyslukukauden opetus on alkanut 24.8., eikä jo alkaneille opintojaksoille voi enää ilmoittautua. 2. periodin opetus alkaa 26.10.2020, ja noille opintojaksoille ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli opintojaksolla on tilaa.

Ilmoittauduttuasi avoimen AMK:n opiskelijaksi saat tunnukset ilmoittautumisjärjestelmään (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä ellei opintojakson kohdalla toisin mainita.

Viisi vinkkiä opintojen suunnitteluun

HUOM! Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kampukset avattiin kesäkuussa rajoitetusti ja samalla alkoi valmistautuminen syyslukukauteen. Lue Turvallinen paluu kampuksille onnistuu yhteistyöllä – Tutustu Haaga-Helian syksyn toimenpiteisiin. Muutoksista tiedotetaan viestintäkanavissamme, joten seuraa aktiivisesti MyNetiä, sähköpostia, verkkosivujamme ja Moodlea. Neuvontaa ja ohjausta opintoihin on saatavilla sähköpostitse että puhelimitse. Yhteystietomme